Vir: Promet.si
Na avtocesti se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je sopotnik v vozilu izgubil življenje.

Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Koper je bil danes ob 7.12 obveščen, da je na avtocesti A1 med Ravbarkomando in Uncem prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom.

Umrl na kraju nesreče

Policisti so z zbiranjem prvih nujnih obvestil ugotovili, da je 34-letni voznik osebnega avtomobila Renault Twingo z veliko hitrostjo trčil v zadnji del tovornega vozila, od koder je njegovo vozilo odbilo v še eno osebno vozilo in nato v odbojno ograjo avtoceste, kjer je obstalo.

Voznik osebnega avtomobila Renault Twingo se je v nesreči hudo telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan na nadaljnje zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana, sopotnik v tem vozilu, 64-letni moški – državljan Slovenije - pa je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Ostali udeleženci prometne nesreče niso telesno poškodovani.

Zaprta avtocesta

Zaradi ugotavljanja točnega vzroka prometne nesreče na kraju poteka ogled, ki se ga udeležujeta tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka, so sporočili policisti.

Avtocesta A1 je zaradi opravljanja ogleda in reševanja trenutno zaprta.

Obvoz je urejen po stari cesti Postojna – Unec. Promet skozi Postojno urejajo policisti, promet poteka počasi, nastajajo tudi zastoji. Svetujemo previdno in strpno vožnjo.

Komentarji (2)

ZTR (ni preverjeno)

Postojnainfo...

Livian (ni preverjeno)

Zapri goflo

In reply to by ZTR (ni preverjeno)

Starejše novice