Slika je simbolična.
Policijo so okoli 20. ure obvestili, da gol moški napada ljudi. Ob prihodu v park pa so našli ranjeno žensko, ki je podlegla poškodbam.

Moški, ki je gol tekel, kričal in napadal ljudi v parku v švicarskem mestu Männedorf ob Züriškem jezeru, je v torek zvečer ubil žensko, ki je tam tekla

Policijo so okoli 20. ure obvestili, da gol moški napada ljudi. Policija je ob prihodu našla hudo ranjeno žensko, ki je kljub oživljanju podlegla poškodbam. Prijeli so tudi 19-letnega osumljenca.

Kantonalna policija je še sporočila, da je žensko smrtno poškodoval moški, medtem ko je tekla v parku in da so jo našli na tleh, potem ko jih je mimoidoči obvestil, da po parku Alma gol moški teče in kriči ter fizično napada ljudi. 

S čim jih je napadal in ali je imel pri sebi orožje, policija ni sporočila, prav tako ne identitete žrtve, saj jo še ugotavljajo.

Na kraju dogodka so našli tudi osumljenca, 19-letnega Švicarja, ki ga bodo zaradi resnega nasilnega zločina izročili tožilcu, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Policija preiskuje tudi ozadje napada in ali sta se napadalec in žrtev poznala.

Starejše novice