Saj ni res, pa je. Bralka je zgrožena, saj ji moški ponuja denar za fotografije 17-mesečne hčerke.

Na nas se je obrnila prestrašena bralka, doma iz okolice Murske Sobote (njene podatke hranimo v uredništvu), ki je v strahu za svojo hčerko.

Pred dnevi ji je na Facebooku začel pisati moški, ki ji je ponujal denar v zameno za fotografije 17-mesečne hčerke. To pa ni vse, klical jih je tudi po videoklicu, kjer je po besedah bralke kazal penis.

Bralka je v strahu, saj ji moški grozi, da bo prišel in odpeljal deklico. 

"Zelo me je strah. Večkrat grem sama z njo k zdravniku in se bojim, da bi mi kaj naredil," je še potožila bralka.

Nadlegoval tudi druge uporabnike

Bralka nam je posredovala tudi zaslonske posnetke pogovora, iz katerih je razvidno, da je isti uporabnik pred nekaj meseci v zasebnih sporočilih na Facebooku že nadlegoval njeno znanko. Pisal ji je opolzka sporočila ter jo pozival k spolnemu občevanu.

Nadlegovanje nemudoma prijavite

Taka in podobna nadlegovanja preko spleta so seveda nedovoljena in pregonljiva. Vsakršno spletno nadlegovanje nemudoma prijavite policiji na telefonsko številko 113. Več nasvetov, kako ravnati v primeru spletnega nasilja, najdete na spletni strani Safe.si.

Komentarji (14)

antiĐoklaš (ni preverjeno)

TO pa je tisto, kda starši objavlajo svojo deco po družbeni omrežjaj.

Totri (ni preverjeno)

Ja saj ti ne objavless kaj te to zanima vsak da gor kaj hoče

In reply to by antiĐoklaš (ni preverjeno)

Anon2103 (ni preverjeno)

Totri, še inok si prešti, ka je pravo.

In reply to by Totri (ni preverjeno)

Hmmmmm (ni preverjeno)

Komi na čast iti z zgodbo v medije? Policija je EDINA rešitev v ton primeri. In tudi vupan, ka je obtožnica že vložena in ka je tej "človek" že v pripori...
Bi pa na ton mesti rad dodal neka: Lidgej, malo gledajte, ka objavlate na facebooki, instagrami in na splošno na interneti! Meti 3000 prijatelov ali sledilcov, od šterih jih mogoče 300 dejansko poznaš, meti po možnosti profil še na javno in lepo na puno objavlati slike svoje dece, po možnosti z morja, ge nosijo samo kopalke itd. Te pa nej čuda, ka se najdejo takšni. S ten jih samo privablaš. Toga se lidgej ne zavedajo. Bole jin je važno, ka drugin kažejo, kak jin dobro ide in se malo hvalijo s svojo deco, s svojin dopuston itd. Toga nemo nikdar razmo. Ampak vsaka medalja ma dve plati. In če ne paziš, dodavleš lidij na facebook, štere ne poznaš ali pa maš nastavleni javni profil in javne slike, hitro pride temna plat... Že kda vidin z zgornjih slik, ka je tej Andrej novi prijatelj, mi da vedeti, ka je vido sliko njene hčerke in te to žensko dodal kak prijateljico. Pa ka nede pomote: to sv**** trbej zapreti oziroma vsaj dati na zdravljenje in je edina "slaba oseba" v toj zgodbi. Ženske ne obsojan in objektivno ne nosi nikšne krivde. Je pa verjetno napravila napake, štere bi lejko z lahkoto preprečila. In ravno to je naj v poduk vsen starišon, kak se obnašati na socialnih omrežjih.

kolega (ni preverjeno)

Saj ni res pa je! Še kak je to res, v bistvi je to že vsakdanja stvar, samo glede takših nega nadzora.. Gavno ka facebook zna našo lokacijo pa interese.. Namesto saj ni res pa je, bi lehko pisalo KRUTA REALNOST!

Gost30 (ni preverjeno)

Fajn nastaviti past, pa ga zvabiti naj pride, te pa püjčka na pen, pa sekirco v roke pa nasekati kak šunko.

-.- (ni preverjeno)

bolano

Bki66 (ni preverjeno)

Toga bi trbelo rejdno naružit pa v rit bi njeme trbelo porinit cejv svinja preklejta

Zgvvz (ni preverjeno)

SOBOTAINFO, STE TO PRIJAVILI ALI SAMO OBJAVLJATE ZA MEDIJSKO POZORNOST?

Tugdr (ni preverjeno)

Za to se je prijavilo na Sobota info ker se gre za deklico če vas ni strah za vse otroke druge starše je

In reply to by Zgvvz (ni preverjeno)

Trghj (ni preverjeno)

Ka te moti ka je to gor na Sobota info druge so bar za svojo deco pa dobro skrbino pa svaka čast toj mamici pa je to objavila v javnost ce ste pa vij nej nikse starse pa van je ne nisce kriv ka deco same pistite pa van ce bi ponujali telko denar bi vij poslai slike od vase dece

In reply to by Zgvvz (ni preverjeno)

Hajda (ni preverjeno)

Ka te zanima idi in odaj svojo deco če ti ne paše eni so pa za svoje otroke bravo starsam

In reply to by Zgvvz (ni preverjeno)

jfbsfjmu (ni preverjeno)

Kost za glodanje!
Dokler ne objavite pedofilose nima smisla argumentirat nekaj v brez veze...!

nithdil (ni preverjeno)

Vejpa blokeraj ga pa stvar rešena, isuse si eni komplicerajo lajf....jao

Starejše novice