Po Kroški več kot 90 kilometrov na uro.

Dane zjutraj smo poročali o pogosti meritvi hitrosti z radarjem na Kroški ulici. Kot so nam sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, so meritve hitrosti na lokaciji določene v skladu z letnim načrtom dela in mesečnimi prioritetami Policijske uprave Murska Sobota.  

Po Kroški z 90 kilometri na uro

Policisti Prometne policijske postaje Murska Sobota so sicer v mesecu maju v sklopu meritev hitrosti in s tem upočasnjevanjem prometa, le-te opravljali na Kroški ulici v Murski Soboti.

Voznik osebnega avtomobila je na delu ceste, kjer je omejitev hitrosti s splošnim predpisom omejena na  50 km/h, vozil kar 91 km/h. Vozniku je bila izrečena globa 1000 evrov in 9 kazenskih točk. 

Policija je na svoji spletni strani www.policija.si uvedla aplikacijo Predlagaj prometno kontrolo in s policijo prispevaj k večji cestnoprometni varnosti. Vsi, ki menijo, da prihaja na določenem cestnem odseku do pogostih prometnih kršitev, lahko preko spletne aplikacije sporočijo lokacijo, kjer bi bile potrebne prometne kontrole.

S spleta

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pacient (nepreverjen)

ajde ka vas viden kere te pametni ka tao normalno ... vozte se omejitvan primerno ka so ponavade nej za šenke ... če ste pa tak pametni pa ste zgrejšile poklic pa šaolo ... prometna vas čaka

fffffffffff (nepreverjen)

V skladu z načrtom Občine Murska Sobota - šerifa.

gost123 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ja pa takši bedak se na vsakoj cesti najde, in te zaj vse vö mrdati? Daj daj, pejnez nega ka je drvarnica vse požrla, zaj pa trbej že tak reven narod ogüjliti. Do prišli časi, ka de se obrnolo...

čarni vrag (nepreverjen)

Izgleda, ka si nej sposoben razmiti članka. Merjenje hitrosti opravljajo policisti. Kazni pa idejo v državni proračun, nej pa v Šerifovo drvarnico. Jao majko, pa eni ste res blesavi!

In reply to by gost123 (nepreverjen)

gost2 (nepreverjen)

Toga caddy-ja ma občina v najemi, tak ka ma svoj kos pri torti...

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

bogomolka12 (nepreverjen)

Glej, če si blesavi si pač blesavi, tak ka rajši drugič ne komentejraj ka se še bole ne osramotiš. Če piše ka je policija merila hitrost, kak te tij vidiš ge kakšnoga caddyja v toj zgodbi? Gda mejri občina te je tou drugo, samo zdaj je merila policija. V bistvi pa što koli meri, tisti ka morete plačati ste si sami krivi, nej pa šerif, pa drvarnica, pa policija. Sami ste si krivi, če vas dobijo na radar, nišče drugi van je nej. Pa tou samo blesavi zarukanci te pišejo takšmne fore ka si nešče z radarami blagajno puno. Punite jo samo in edino vi, pa še tou prostovoljno. Nišče je še nigdar nej plačo kaznika se je pelo po predpisaj, plačate jo vedno samo vi prepotentni majmuni keri mislite ka ste sami na cesti in ka za vas pravila ne valajo. Gda pa je nesreča te pa joč pa na drejvo.

In reply to by gost2 (nepreverjen)

Krmak (nepreverjen)

Na sakšoj cesti na svejti najdeš nekoga ka de jo prevozo za 40 več kak je dovoljeno. Tudi če računamo procente. Pa kelko vijdin je tou na konci vilice. Tam pa sakše že malo stisne na gas. Kasejranje in nika drugoga.

čarni vrag (nepreverjen)

Policija obstaja zaradi takšnih kak si ti pa voznik toga šminkeskoga Audija. Kak vidimo je že plačo šolnino 1000 Eur, pa 9 točk. Še enok de tak pelo, pa zbogom vozniška, te de pa pešec ali pa de se vozo s taksijem. Pazi ka se mu ne boš pridružo!

In reply to by Krmak (nepreverjen)

Domorodec (nepreverjen)

Pismenost je trajno razvijajoča se zmožnost posameznikov, da uporabljajo družbeno dogovorjene sisteme simbolov za sprejemanje, razumevanje, tvorjenje in uporabo besedil za življenje v družini, šoli, na delovnem mestu in v družbi. Pridobljeno znanje in spretnosti ter razvite sposobnosti posamezniku omogočajo uspešno in ustvarjalno osebnostno rast ter odgovorno delovanje v poklicnem in družbenem življenju (vir: http://pismenost.acs.si).

To velja tudi in predvsem za promet! Kot je videti, imajo nekateri resne težave s funkcionalno pismenostjo. In kar je najbolj zanimivo, jim to sploh ni težko priznati! Še hvalijo se s tem, pa mislijo da so frajerji! Pa razumi, kdor more, da se nekdo sam javno okaraketrizira za bedaka.....

muraII (nepreverjen)

slika tablice pa kaže avto keri ide za izvoz. Redno se njemi midij vo iz Slovenije

Gigi govedina (nepreverjen)

Ka pa te je to takšega , ges san mislo ka z 190 na uro , aja ka Sobota je mesto ??????

Godžiro (nepreverjen)

Domorodec , tak na brzino sem preštel tvoj post in vidim , ka maš ti težave z pismenostjo , oh ja kopiranje in vstavljanje pa ti gre dobro od rok .

Domorodec (nepreverjen)

Res na brzino.... spregledal si navedbo vira, al pa ne razumeš, kako se stvari navajajo! Še en dokaz več za to, o čemer pišem...;-))

In reply to by Godžiro (nepreverjen)

Biciklist (nepreverjen)

Ajde šoferi! Navali! Mijslin, ka je biciklista prehitejvo, šteri se je nej po kolesarskoj pelo. Ovak bi se pelo 49 km/h.

Kl3m3n chiq (nepreverjen)

Zna se gdo vozi beli audi a4!

In reply to by Biciklist (nepreverjen)

Audička123 (nepreverjen)

Lejpe avto ...

moravčan (nepreverjen)

pa ta nebo plačal kazni

Folci (nepreverjen)

Naj ugibam, starost max do 30 let, brez delovne dobe, nic davkov placal, glavna dejavnost švercanje.

vodka (nepreverjen)

Na takšni cesti s pločniki na obeh straneh je v Avstriji omejitev 70 na vöro. Se pravi ka bi samo 20 vč pelo.

markow83 (nepreverjen)

Če je tak poškodovano cestišče kak na Kroškoj, je lepo 50 ali pa še menje.

In reply to by vodka (nepreverjen)

štajerec

premala kazen

Mura14 (nepreverjen)

Na kroski bi mogli povecati hitrost iz 50 na 90

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice