Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, manjši požar in devet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari, tatvino delov s tovornega vozila in državljana Romunije, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje za osebni avtomobil.

Na območju Ljutomera je bilo prijetih sedem tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v državo. Trinajst oseb, ki so na nedovoljen način prestopili tudi slovensko-avstrijsko državno mejo, pa je bilo prevzetih od avstrijskih varnostnih organov.

Zaradi vožnje brez ustreznega vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen kmetijski traktor.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na celotnem območju Policijske uprave Murska Sobota.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Meja odlično varovana. Kar trinajst migrantov je prišlo v Avstrijo. Tako smo dobili v enem dnevu kar 20 novih uničevalcev proračuna. Pričakujte nove davke od komedijanta Šarca. Penzije pa zmanjšati.

Vipko
Truplo

Šarec je strahovito naiven... njegov včerajšnji govor ob obisku zahodne meje kaže na to, da se ne zaveda niti situacije, niti nima kontrole nad svojim jezikom. Dovoli si, da soli pamet enemu notranjemu ministru države, katera ima 50 mio prebivalcev... katera kljub bolnim financam nekaj predstavlja v Evropi. Ni prvi... že predsednik si je dovolil, da je dajal neke brošure italijanskemu politiku. Mi se enostavno ne vemo zazreti vase: dejstvo je, da mej ne obvladujemo. To nam s svojimi potezami kažejo tako Avstrijci, kakor bodo izgleda tudi Italijani. Višek bo... če bo še Madžarska poostrila nadzor nad mejo med nami.

Šarec si, kakor tudi praktično vsa levica, vedno izmisli dežurnega krivca in to je desnica... da je paranoična, da ne vedo, kaj izjavljajo, da ga po krivici napadajo in še sto razlogov najde... sicer pa kot nekdanji komedijant (pa verjetno glede na njegovo obnašanje tudi sedanji) jezik ima sigurno nabrušen.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

black panter

to lejko rejši samo "mrtva straža",če znate ka tou pomejni

pozorni (nepreverjen)

Upokojeniške dodatek so itak zglejda"pohopsale". Ka je "mrtva straža" pa se tüdek zna, vej smo pa slüjžele Yugo vojsko, pa se zna ge je mogo bite metek in ka se je z njin napravilo, če bi prišlo do določene situacije.

bratonci (nepreverjen)

Ministrant zatrjuje,da so meje dobro varovane kak pa te tou ,ka njim telko pobegne v Avstrijo in Italijo .

čarni vrag (nepreverjen)

Upam, da ta Šarec spakira preden napravi nepopravljivo škodo. Obsojam pa njegove mentorje, ki so na takšen položaj spravili človeka brez politično-diplomatskih izkušenj in znanja. Kot da bi nekomu, ki je do zdaj vozil samo moped dali avtobus in ga poslali naj pelje izletnike v Pariz. Še posebej zaskrbljujoče je, da Šarec agresivno nastopa proti sosedom in nam s tem dela veliko politično in gospodarsko školo.

Starejše novice