*Fotografija je simbolična
Policisti v Pomurju so imeli včeraj znova opravka z nezakonitimi migranti.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, so tekom včerajšnjega dne avstrijski varnostni organi pomurskim policistom vrnili kar 23 tujcev, od tega dva državljana Sirije in 21 državljanov Pakistana, ki so državo mejo med Republiko Avstrijo in Republiko Slovenijo prečkali na nedovoljen način. 

Po končanih postopkih so bili tujci sicer vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Ravno tako pa so včeraj, malo pred 16. uro, ljutomerski policisti v naselju Razkrižje zaustavili voznika osebnega avtomobila, nemških registrskih oznak. Pri kontroli vozila in potnikov je bilo ugotovljeno, da državljan Bolgarije v vozilu nezakonito prevaža pet državljanov Iraka.

Osumljenemu državljanu Bolgarije je bila odvzeta prostost in bo s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države priveden k preiskovalnemu sodniku.

Policijski postopki s tujci še potekajo, so še sporočili s soboške policijske uprave. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
100-100 (nepreverjen)

Zdaj gda smo dobili SDS elito bi pa lejko SDS-ovci držali rejčs štero so obečavali ka migrantof več nedo spustili k nan. Zdaj jih je pa zgleda ešče več. So prli na sfojon portali non stop tulili proti migranton, njihovimi prejemki, socijali in zdaj da so pa prišli na vlado, je pa ešče slabše kak je bilou prle. Telko o učinkovitosti toga nesposobnežo Hojsa, fkuper z njegovin šefon.

Starejše novice