V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali osem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 14 uri je na Cankarjevi ulici v Murski Soboti, na prehodu za kolesarje, voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarja, ki je pravilno prečkal vozišče. Kolesar se je v trčenju lahko telesno poškodoval. V dveh nesrečah sta se prav tako lažje poškodovala kolesarja, ki sta sama med vožnjo s kolesom padla. 

Na področju kriminalitete so obravnavali dve poškodovanji tuje stvari, tatvino kolesa, vlom v stanovanjsko hišo in zatajitev denarja na bankomatu.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršiteljica, ki se kljub intervenciji policistov ni hotela pomiriti, je bila pridržana na Policijski postaji v Lendavi.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.    
 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jao mene (nepreverjen)

seveda, če skoraj noben kolesar misli, da je sam na cesti, enako velja za peščce. Sama kot voznica avtomobila to vsak dan doživljam, predvsem v mestih oz. okolica nakupovalnih centrov se to dogaja največ. Ne rečem, da so vsi taki, jih je pa večina.

jao tebe (nepreverjen)

Isto velja za voznike avtomobilov.

In reply to by jao mene (nepreverjen)

iz kamnika doma (nepreverjen)

biciklisti naredijo največ nesreč
zato ker so puni alkohola

koleslin (nepreverjen)

iz kamnika doma ........... Po statistiki se vozi več pijancev z avtomobili ,kot biciklistov to je dokazano .Ne sodi drugih po sebi .

In reply to by iz kamnika doma (nepreverjen)

pajčolan (nepreverjen)

Ka pa ova hiša ruševina zadaj ? To ne vidijo na MOMS ,kako kazi ulico ?

Od druge strani (nepreverjen)

Od druge strani bi lahko tudi slikali! Ka to ne vidijo županovi ljudje? Ali pa je fotka taka, da se naj vidi ta sramotna ulica, saj so dalje isto tak cimprane hiše. Ka ne bo to vse šlo v spomeniško varstvo!

In reply to by pajčolan (nepreverjen)

billy1 (nepreverjen)

kot prvo bi bilo potrebno večino kolesarjev oglobiti..saj se jih večina vozi po napačni strani cest, četudi označeni kolesarji..če se tako vozijo tudi z avtomobili, bog pomagaj!

Starejše novice