*Fotografija je simbolična
V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, pridržali eno osebo, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino dreves hrasta in bukve, tatvino dveh koles iz kleti v bloku, goljufijo pri točenju goriva in dve kaznivi dejanji nasilja v družini. V enem primeru je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. 

Ker je voznik vozil osebni avtomobil, v času ukrepa prepovedi vožnje, mu je bil avtomobil zasežen. Zaradi odklona preizkusa alkoholiziranosti je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju pomurske avtoceste.   
 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Martina1965 (nepreverjen)

Kaj pomeni obravnavati krajo koles? Da le to zapišejo ali tudi iščejo?
Za svoje kolo Merida vem kje je, to sem jim tudi šla povedat (zapisali in obravnavali so že pred leti).
Ko začnem se policist začel nasmihati, tega ni mogel skriti, predvsem zato, ker sem njihova stara znanka. Balažic Senica, Marton, Žižek Zver, Domitric, Kolar, Bernjak me nenehno prijavljajo z podnaslovi kot jih uporabljajo na sodiščih. teror in agresija, nevzdržno stanje, spraviti jo je treba na realna tla, pomagajte nam, pomagajte nam... Ti pa so drugačni njihovi znanci, so njihovi prijatelji, kateri pa ne, so stopili v to druščino, ker so se prted njimi plazili z dokazi, da se tukaj dogaja nekaj resnega. Zato je treba v soboški vodilni stranki to razložiti in preko te javiti na vse instance, urade in pisarne. Iz teh so potem šli ukazi. Prizadeta, nenormalna ne ve kaj sme in kaj ne, kriči nad ljudmi, da lahko dela kar hoče. Breko so seveda slišali tudi vaški veljaki, kaj dejansko odgovarjam svojim mučiteljem; to so si ti zapisali in navrgli vse mogoče zgodbe.
Iščejo in razlagajo morebitnim pričam po celi regiji, 40 let nazaj imam spisek grdobij, zanemarjanj svojih otrok. Tadva sta se razbežala, prav zaradi večne prisotnosti Policije. Ti so kar prišli v postavi rajonskega, morala sem povedati za os. zdravnika, za vse zas. stvari, za sinovo plačo je hotel vedeti, ne samo ali jo dobiva(?!) tudi koliko. Zdaj, ko se oba vračata domov so lovke spet na njiju, grozljivi sms, nesramna vprašanja. Ne bom se zatekala na PP, na PUMS, kot sem se tedaj v smrtnem strahu, ko so mlatili v svojih kokošnjakih po kurah in uprizarjali vlome, najprej pa je bila lestev, katero ima Bernjak očividce, da sem jo ukradla. Seveda te, svoje pajdaše, ti so kradli njemu krovski material in ga nosili preko našega sadovnjaka, vendar ni samo zaradi tega ta gonja, zdaj že na ostale svojce. NISO MOGLI ZARUBITI HIŠE, KOT SO SE DOGOVARJALI NA PROSTEM, PRI PRIŽGANEM AVTU. Vse nadaljnje postopke izvršiteljev, kateri so delali za koruptivno navezo- so obeledanili. Ne samo, da se slišani in posneti pri teh pogovorih, zdal jih je še Domitrica. Stanovanjski sklad RS, kateri jim bil primoran dati podatke, kot je neplačevanje posojila za hišo in, da zaradi tega sklepava vedno nove moratorije, ostali, kot je CSD M. Sobota, največja goljufiva kača, ti pa izdajali vse kar tam prosila, govorila. BREZ ODLOČB, BREZ SPIS. DOKUMENTACIJE hodili, me iskali z Psihohigieno, koordinatorji in Zdrav. domom, z reševalci in intervencijami. Zdaj so na vrsti deca, ker mene niso uničili, niti s tem, ko najemajo ljudi, da me nagovarjajo: češ kdo mi je vse rubeže plačal, kateri iz vrste pred blokom. Kot so se menili po tistem, ko me mejaš pretepel in plačal PUMS-u (ne meni). V tej gonji ni nihče plačal niti svojemu odvetniku, vse je šlo na moževo plačo, pred tem pa na nepremičnino. To pa zaradi nezaposlenosti, zaradi stečaja Mure. Tako je bila gonja in zaseg premoženja tudi lažje izvedljiv. Kar sem tudi posnela, rajonski to zbrisal, to edino kaznivo dejanje pa ostalo. Na teh straneh se naj javijo moji oškodovanci z pravim imenom!

policijski vici (nepreverjen)

"Šta si ti po zanimanju i čime se bavis?", pita policajac.

"Ja sam bio-hemicar!", odgovori muškarac.

Policajac: "Ma ne pitam te šta si bio, već čime se baviš"

Tabletax (nepreverjen)

Gospa Martina,kot sami vemo ,je Slovenija in tudi kot politika razdeljena na dva dela ( prvi in drugorazredni ) A kam spadate Vi in vaši kolegi ,pa sami veste.

LG f st jj (nepreverjen)

Odked tolko srbinov v prekmurji v zadnjon casi?
Kradejo kak srake, vse nam spokradnejo toti bolani srbske bande, Mrš!

Starejše novice