Slika je simbolična.
Policisti poročajo o dogajanju v Pomurju v minulih štiriindvajsetih urah.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale z materialno škodo. Obravnavali so tudi deset kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirišču.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri poškodovanja tuje stvari, dve zatajitvi, tri tatvine, onemogočanje stika z otrokom ter grožnjo.

Vozniku, ki ni posedoval vozniškega dovoljenja je bil odvzet osebni avtomobil. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer in Policijske postaje Gornja Radgona

Poziv očividcem o prometni nesreči

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so 18. maja 2022 ob 8. uri v Murski Soboti, na površini za pešce ob podhodu s tržnice na parkirišče pred NLB Banko na Trgu zmage, obravnavali prometno nesrečo, z udeležbo dveh kolesarjev.

V nesreči se je kolesarka telesno poškodovala. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošajo, da se drugi udeleženec prometne nesreče ali morebitne priče oziroma očividci, javijo na najbližji policijski postaji. 

Pokličejo lahko tudi na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon Policije na številko 080 1200.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ena pač (nepreverjen)

samo da ne bo spet kakšnih hudih posledic glede prepovedi...to je pri nas stalnica

Starejše novice