V Ločiču v občini Trnovska vas sta trčila tovorno in osebno vozilo, pri čemer se tovornjak prevrnil na bok, osebno vozilo pa je zapeljalo v obcestni jarek.

Danes, ob 10.29 so bili policisti Policijske uprave Maribor obveščeni, da se je na regionalni cesti Ptuj – Trnovska vas pri naselju Ločič zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena en osebni in en tovorni avtomobil. 

Ker je bil voznik osebnega avtomobila ukleščen v vozilu, so policisti na kraj nesreče poleg reševalcev poslali tudi gasilce. Ti so voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila.

Policisti so ugotovili, da je skoraj 60-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Ptuja proti Trnovski vasi. V izteku desnega preglednega ovinka je nenadoma zapeljal v levo, in sicer na nasprotno smerno vozišče, po katerem mu je nasproti pravilno pripeljal 47-letni voznik tovornega avtomobila.

Vozili sta čelno trčili, nakar se je tovorno vozilo prevrnilo na bok, voznik v osebnem avtomobilu pa je ostal ukleščen. Voznika sta bila sicer v vozilih sama.

Voznik osebnega avtomobila se je v prometni nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, voznika tovornega avtomobila pa so z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj. Tam so ugotovili, da ima lahke telesne poškodbe.

Policisti vzrok, zakaj je voznik osebnega avtomobil nenadoma zavil v levo, še preiskujejo.

Vir: 112 Ptuj
Vir: 112 Ptuj
Vir: 112 Ptuj

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice