Kronika pomurskih policistov.

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi, pridržali pa so tudi tri osebe.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz delovnega stroja ob gramoznici v Dokležovju, poskus vloma v osebni avtomobil v Gornji Radgoni, goljufijo pri nakupu mobitela v eni izmed trgovin v Murski Soboti in kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan v prostorih za pridržanje na Policijski postaji Murska Sobota.

Pridržana sta bila tudi dva voznika osebnih avtomobilov, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Eden izmed pridržanih voznikov je državljan Republike Avstrije, ki bo tekom današnjega dne priveden v takojšnji postopek na sodišče za prekrške.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

*Naslovna fotografija je simbolična.

Komentarji (1)

stric (ni preverjeno)

pa je bil stroj res v gramoznici? ali bolj ob njej? :)

Starejše novice