V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, enajst kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in povoženo divjad.

V obravnavanih prometnih nesrečah se je en udeleženec telesno poškodoval. V naselju Mota je voznik motornega kolesa zapeljal z vozišča in padel. Utrpel je lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 500 EVR.

S področja kriminalitete v Ižakovcih obravnavan vlom v poslovni objekt, v Lendavi obravnavana tatvina v trgovini, v Rakičanu tatvina mobilnih telefonov, denarja in oblačil, v Gornji Radgoni tatvina delov z osebnega avtomobila, v Črenšovcih tatvina poljščin, v Murski Soboti goljufija pri nakupu goriva in poškodovanje osebnega avtomobila. Obravnavane so bile še tri grožnje in tatvina prenosnega računalnika.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Komentarji (3)

ded Mrazzz (ni preverjeno)

V tej mali državici imamo nenormalno previsoko štev. občin..,Zdaj se zamislite,koliko ljudi se tam notri mota in kakšne plače imajo in od kod jim take lepe plače,ja od nas "hlapcev" Pravijo da imamo krizo,večina nas dela na minimalcu,občinski svetniki,župani,podćupani itd. pa si fajn polnijo žepe in mi je čist normalno ; Če že nas "hlapce" kradejo,naj kradejo tudi vsi tisti katerim je bilo odvzeto boljše jutro...

Gost Gost (ni preverjeno)

Ajde, ajde, kraja je predvsem stvar mentalitete. Če izvzamemo redke primere, ka bi to napravili zaradi preživetja.

prekmurje zbudi se (ni preverjeno)

V Sloveniji za velike ribe ni več kraje ampak IZČRPAVANJE.
Zatou bi moglo pisati, ka je bilo v Lendavi obravnavano izčrpavanje trgovine.

Starejše novice