FOTO: PGD Lukavci
Policisti poročajo o dogajanju v Pomurju v minulih štiriindvajsetih urah.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala s hudimi telesnimi poškodbami. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi, eno kaznivo dejanje, osem kršitev javnega reda in požar. 

Hude telesne poškodbe motorista

V naselju Hotiza je voznica osebnega avtomobila pri zavijanju iz prednostne ceste na dvorišče odvzela prednost vozniku motornega kolesa, ki je pripeljal pravilno iz nasprotne smeri. Pri trčenju se je voznik motornega kolesa huje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali goljufijo.

V požaru 60.000 evrov škode

V Ključarovcih je prišlo do požara v silosu za sušenje koruze. Z ogledom ugotovljeno, da je vzrok požara tehnična napaka zaradi česar je prišlo do pregretja pločevine v komori za sušenje. Z požarom je nastalo za okrog 60.000 evrov škode.

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

Starejše novice