*Fotografija je simbolična (Shutterstock)
Pomurski policisti so minuli ponedeljek imeli precej dela.

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali šest prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so sedem kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu in štiri primere povoženja divjadi.

Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini in osumljencu izrekli prepoved približevanja. V Krogu je bila obravnavana tatvina različnega orodja iz parkiranega vozila, v Murski Soboti goljufija. Zasežen je bil bankovec za 50 evrov, za katerega je bilo ugotovljeno, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Zaradi vožnje brez ustreznega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.

Danes med 7.30 in 15.30 bodo policisti PU M. Sobota izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Gibanje v bližini strelišča v tem času je lahko nevarno.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Za u zapor (nepreverjen)

Bosance, migrantsku mafiju, muslimane, islamiste in druge nepridiprave naj Policija takoj ob prestopu meje zapre v zapor! Nato na usposabljanje civilno pravnih vrednot in socialnega dela.

Vanek76 (nepreverjen)

Mafijo in nepridiprave že, kaj so ti pa Bosanci in muslimani krivi?

Starejše novice