*Fotografija je simbolična
Pomurski policisti poročajo o kaznivih dejanjih, ki so jih obravnavali v minulem dnevu.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so včeraj malo po 21. uri na avtocesti A5, počivališču BS Petrol - sever M. Sobota, v sklopu izvajanja izravnalnih ukrepov kontrolirali voznika tovornega vozila, registrskih oznak Litve, kateri je imel na tovornem vozilu naloženih osem osebnih avtomobilov. 

Pri kontroli vozil in listin je bilo ugotovljeno, da je bil naložen osebni avtomobil Toyota Yaris, ki je bil 12. februarja odtujen v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo, vozniku, državljanu Litve pa je bila odvzeta prostost in izpeljan postopek.

Po posvetu s pristojnim tožilcem okrožnega državnega tožilstva v Murski Soboti bo sledilo poročilo po redni poti. Vozilo pa bo vrnjeno zakonitemu lastniku v Italijo.

Ukradli delovni stroj

S Policijske uprave Murska Sobota sporočajo še o ukradenem delovnem stroju. Včeraj ponoči so  namreč neznani storilci z gradbišča v Blagušu na območju Gornje Radgone odtujili vibracijsko ploščo.

Nastalo je za okrog 300 evrov škode. Oškodovanec je odstopil od predloga za kazenski pregon. Na okrožno državno tožilstvo pa bo podana kazenska ovadba v skrajšanem postopku z umikom predloga za pregon.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
HojSS PRESS (nepreverjen)

Hmmm, kaj so odnesli ali so odpeljali ?

Alisha8080 (nepreverjen)

Every country are trouble with there thieves, and all the thieves are assholes. Escorts in Gurgaon

Starejše novice