*Fotografija je simbolična
Preteklo nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, sedem kršitev javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete, so petrovski policisti obravnavali tatvino katalizatorja z osebnega avtomobila, radgonski pa kaznivo dejanje s področja prepovedanih drog.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Vratji vasi, je bil zaradi prekoračitve hitrosti zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Pri kontroli dokumentov je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil mu je bil zasežen. V Gornji Radgoni, je bil prav tako zaustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil v času izrečenega ukrepa prepovedi vožnje. Tudi njemu je bil osebni avtomobil zasežen. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.  

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ali so bile droge (nepreverjen)

oe24/oesterreich/chronik/fatale-liebe-bin-in-den-tod/476097312

Starejše novice