Fotografija je simbolična.
S Policijske uprave Maribor poročajo o novi tragični prometni nesreči. Štajerske ceste so sinoči vzele mlado življenje.

Včeraj, 26. junija, ob 21.30 je mlajši voznik vozil moped po lokalni cesti v naselju Čadram v občini Oplotnica. Ko je voznik pripeljal iz desnega nepreglednega ovinka na ravni del ceste, z vozilom ni vozil po desni strani smernega vozišča na takšni oddaljenosti od desenega roba, da bi promet potekal varno in neovirano.

Posledica tega je bila, da je s kolesi in desnim delom podvozja mopeda trčil v robnik pločnika ob desnem robu vozišča. Po trčenju sta voznik in moped padla na desni bočni del, po pločniku. Pri tem je voznik drsel po pločniku, kjer je z glavo trčil v kovinski drog javne razsvetljave. Po trčenju je moped obstal na levem robu pločnika.

Voznik ni imel pripete homologirane zaščitne čelade. V nesreči je utrpel tako hude telesne poškodbe, da je med prevozom v Univerzitetni klinični center Maribor kljub nudenju zdravniške pomoči umrl.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
100-100 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tou ka se pa zdaj dogaja pa je ščista posledica toga ka na cestaj je premalo policije. Policija se ukvarja z miogranti, biciklisti, varuvanjen poslancof, ministrof itd.

VRANA (nepreverjen)

Tou, kar delaš ti, je čisto otročje... Za vse je kriv nekdo drug, samo storilec (udeleženec) ne... Čelada je obvezna, če le-te nimaš, tvegaš dosti večje poškodbe ob morebitni nesreči. Če je vožnja bila nespretna, nespametna, nesrečna,..... niti nima veze-dejstvo je, da se nesreče dogajajo.

Policija bi morala 100x odločneje delati z anarhisti, idiotskimi biciklisti in ostalim drekom, ki provocira!! Varovanje proslav, srečanj,... je vsepovsod normalno, kaj bi ti sploh rad?

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Poslušaj Dragec ne mejšaj zdaj tvojoga bogeca v te idiotske posle. Policija se tan naganja pa troši davkoplačevalski pejnez na bedarije. Posledica toga ka nega policije na cestaj so alkohol, droga, neupoštevanje predpisov. Pa seveda smo lidge krivi ka pride do nesreč, ešče posebi či nas nišče ne kontrolerja. Pa še tou -misli malo s sfojo glavo.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Ja pa še tou, zakoj sploj mamo policijo, či smo pa tak osveščeni ka itak fse znamo. Fse ka nan predpišejo si mislimo ka je brez veze, maske, čelade, razkožuvanje, alko, itd. Policije ne nucamo-de tak vredi.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

S tem, ka policija troši pejneze davkoplačevalcev na BEDARIJE, se celo strinjam. Rešitev je, ka idiotski biciklisti, anarhisti, aktivisti, Antifa teroristi, vsa ta sodrga,.... preneha provocirati, pa bodo policaji imeli več časa za pametnejše stvari !!

"Pa seveda smo lidge krivi ka pride do nesreč, ešče posebi či nas nišče ne kontrolerja." A zdaj pa tö ščejš kontrolo? Kak pa tö li trdijte, ka živimo pod diktaturo??? Zdaj te moti, ka te nišče ne "kontrolejra", kda pa so bili ukrepi proti COVID-19, si pa lajo drugačno lajno, geli?? Kda je šlo dejansko za zdravje, pa ste srali po vsem in vsakemu, ki je dejansko kaj dobrega naredil!!! Lewnuharji, lažete in se bunite, kak trenutno rabite za izključno svoje interese!! Hinavci!!

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Žukelo (nepreverjen)

100-100 Ka ti tableta popistijla????

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Noobmaster69 (nepreverjen)

Premalo policije? Oni do namesto nas nosili varnostno/zaščitno opremo? Mislin, ka je prvo na vsakon posamezniki, ka za sebe poskrbi. S ten ka se vključiš v promet brez obvezne opreme, na nek način privoliš v določene posledice kere lejko sledijo.

Slepec (nepreverjen)

Kandelaber se je zaletel v njega!!!!

Edo (nepreverjen)

Ja ka je pa te zdaj tu policija kriva ce se je v kandelaber zaleto dajte no nej staksnimi komentari prvo kak prvo brez celade...ne zgovarjajte se na policijo kda so pa policaji nomstop vinej te pa pa to nej dobro lepo vas prosim

narod je čuda (nepreverjen)

Avtomobilska nesreča s smrtnim izzidom - 0 komentarov. Moped/motor nesreča s smrtnim izzidom - pali pune. Resno ste omejeni eni, pa ne pozabimo, ka pri Vučji Vasi ter včeraj motorista NISTA bila kriva.

deny (nepreverjen)

posebej ne pri Vučji Vasi,ka se mu je števec na motori ustavil pri 140."Po pravilih je pripelal"

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Omejeni si izgleda ti, ka ne razmiš poante. Sploj na konci nej važno, što je kriv, kda si mrtev!!! Motoristi so v največ primerih PREHITRI in manj opazni!! Sem prepričan, da če bi vozili po predpisih, kar se tiče hitrosti, bi bilo dosti manj žrtev. Ko si motorist, moraš potencialnim nevarnostim dodati vsaj DVE zadevi: 1) kot motorist si doooosti bolj ranljiv 2)si manjši kot avto, tovornjak in veliko hitrejši-zato te tudi dostikrat spregledajo !!!
Če je to res, da je števec obstal pri 140km/h v Vučji vasi?? Kriv ali ne kriv, življenja je konec! Pa še kakšna življenja sorodnikov bodo tragično drugačna, bolj žalostna....

In reply to by narod je čuda (nepreverjen)

Crni vrag (nepreverjen)

Kantelaber..sobota info...samo prepisovanje vas je brez razmisleka, fujjj

SARDINAS (nepreverjen)

Kanedelaner??

No name (nepreverjen)

Vi ste normalni? Kak lejko mate takse komentare, razprave...ka pa ci bi van dejte mrlo? zadrzite se malo ka mogoco to stejo njegovi starsi in prijateli prosin vas nevejte ka je bilo nevejte zakoj ne bojte pametni rajsi bojte hvalezni ka se van neje to doma zgodlo

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice