Na Trgu zmage je sinoči prišlo do incidenta, ki je vznemiril že speče meščane.

Okoli pol dvanajste ure zvečer je v središču Murske Sobote, natančneje na Trgu zmage pri okrepčevalnici s hitro prehrano Beli in pri restavraciji Zvezda, prišlo do glasnega vpitja, razbijanja in vsesplošnega nemira.

Kot nam je zaupal eden od očividcev, sta obračunali dve skupini mlajših moških, ki sta v obračunu uporabili celo gostinsko opremo bližnjega lokala s hitro prehrano. 

Prekmursko-štajerski spopad?

Na kraj so bile napotene policijske patrulje in celo reševalno vozilo, ena skupina moških pa se je še pred intervencijo umaknila s prizorišča v smeri proti občinski zgradbi, kjer so se odpeljali z osebnimi vozili z mariborskimi registrskimi tablicami, nam je zaupal očividec.

Kakšni so bili ukrepi policistov?

Incident je za sabo pustil razdejanje in krvave odtise, za dodatne informacije pa smo se obrnili na Policijsko upravo Murska Sobota, ki je sicer v kroniki sporočila, da so pomurski policisti obravnavali med drugim poškodovanje gostinske opreme, grožnjo in lahko telesno poškodbo.

Odgovore soboške policijske uprave bomo objavili takoj, ko jih prejmemo. 

S spleta

Komentarji (51)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
BG1991 (nepreverjen)

Pa nej ka so van ovi klošari mariborski palik gvinte vrezali? Ka ste vi to za enih osrancov zdaj pri gringosaj ka dovolite ka van viole po Soboti red delajo.

H..... (nepreverjen)

TO JE PAČ DEMOKRACIJA, VSAK DELA KAJ HOČE .

In reply to by BG1991 (nepreverjen)

Tejjja (nepreverjen)

Evo, že spet se začne sranje, pošten prekmurec z MS registracijami pa več ne bo smel v Maribor, da mu ne bi tam opraskali in stolkli avta.

In reply to by BG1991 (nepreverjen)

Muraß86 (nepreverjen)

pa tej gringosi majo samo velke bleke

mobile phone (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

To so sigurno kakše turisti z maribora bili ka so navijali za maribor pa nemajo kaj tu iskati štajerce s ten nas samo provocejrajo🤬🤬🤬🤬😠😠😠😡😡😡😡😡.

csdfas (nepreverjen)

te "navijači" so itak neandertaleci. kaj druguga ne za čakati. mislin kelko slame moraš mete v glave ka ideš v spodad z nekin keri navija za mura, maribor, liverpool ali za kogarkoli. pacienti

Neko (nepreverjen)

Tej primitivci niti slame nimajo.

In reply to by csdfas (nepreverjen)

Git (nepreverjen)

Razmin ka pac navijas za neksni klub,ekipo....itd ..samo ka kak navijac delas sranje....teres,razbijas,pretepas...tu nega poante ...

1234567089 (nepreverjen)

Tej naši gringosi, po soboti med svojimi lidami kažejo “moč”, da pa trbej kaj pred ludskin človekon napraviti, te pa jih nindri nega

realnoo (nepreverjen)

VECINA TEH "NAVIJACOV" NAVIJASKIH SKUPIN SPLOJ NE SPREMLJA TEKME. INTERES JIN JE PROVOCIRANJE IN SRANJE DELATI, TER SE GA NAPITI!

....... (nepreverjen)

Mi lejko razlozite vi wnb navijaci, ka se mate z drugimi navijacami biti?? Kaksi hasek mate od toga?? Ci navijas za nekoga te navijaj, nej ka se stejplete nekaj.. nakonci pa telko glij la za karto mate, ka se te pa tan lejko stejplete.. dozivotno prepoved na tekmo iti pa kazen, taka se van lace v rit zgrabijo🤮

ea (nepreverjen)

Kakše navijače, to so nekše šmrklaše ete...

Dares1 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Še neka baba se je vmes drla,saj pa te ka ma pička sploh iskati med navijači. Baba je za šparat. Joj pa ka nam delajo štajerci pa ka to je res sramota

uiou373 (nepreverjen)

Kak bi se ti zdelo če bi tvoj zet tak mislo o tvoji hčerki? No ... gučiva potencialno, vupan ka nemaš dicej.

In reply to by Dares1 (nepreverjen)

Df_hejter (nepreverjen)

teh primitivcev ni škoda... tak enih tak drugih...

muraarum (nepreverjen)

tao tej z lgbt pedersko barvo?

muraarum (nepreverjen)

Te gay aktivisti-viole zivijo se 20 let nazaj, kda MB koga zmago. Mi njin pa gvinte usred gay prestolnice rezemo.

Ras Ul' Ghul (nepreverjen)

Najbole smesno pa je se to gda poglednes v sektore BG slovensko zastavo poleg madzaronskoga transparenta prekmurje republika 1919. Boukomoj kaksne duplin mores bite ka to dvoje vkup denes. Nepoucene pa pavsalen. Direkt se vidi ka njin navijanje cigane vodijo. Praf razmes zakoj jin Stajerce ze 30 let Madzare skandejrajo.

Ka te briga (nepreverjen)

Saj pa so itak samo cigani na tribune

In reply to by Ras Ul' Ghul (nepreverjen)

Stejf11111 (nepreverjen)

Pa zdaj ka bi tü naj bilo narobe ce ciganji vodijo,ce ste vi nesposobni,,,,peder si taksi ka veksoga nega!!!

In reply to by Ras Ul' Ghul (nepreverjen)

Dipi (nepreverjen)

Ras ul ghul .se pitas zkj cigani vodijo?

Sobockodejte (nepreverjen)

Hahaha te naše huligancke

TexAS (nepreverjen)

Država pa mame predobro skrbijo za njih ka se lejko opijajo, zakajajo, pa delajo pizdarije,...saj drugo tak ne vejo! Te pa rep med nogej, pa cvilijo kak mački....Nikše veze nemajo z nogometom, športom, samo dvej pijvi spigejo pa so kak opice!

Nevtralen (nepreverjen)

Normalen navijac navija za svoj klub v dobrem in slabem in se ne obremenjuje z drugimi...taksni kvazi polpismeni navijaci pa iscejo pozornost in se delajo pomembne ob takih dogodkih...zato,ker so v normalnem zivljenju nepombni!!

Neko (nepreverjen)

Prave navijače ne delajo sramoto klube, tak da so to nej navijače ampak čisto obični glu7ane.

In reply to by Nevtralen (nepreverjen)

Lapi (nepreverjen)

Dokejč nemo mij stopili skup in naše mesto branile dokejč de tak.Idemo v Mb kak so oni prišli in dokažimo njin eno gostilno spoteremo kak so oni nan.Samo ka če pijzdo materno sken lejko če so pičke.

gost512412 (nepreverjen)

in či ideš v mb gostilne trejt, te si na iston kak so oni napravili... zakoj, bi se spujščal na njihov nivo?
navijaj za svoje pa to je to... pa se ne daj provocejrati... kda je folk pijan te tak ne premišlavle...

In reply to by Lapi (nepreverjen)

Zmaj (nepreverjen)

Ge pa man LJ tablice, torej san G.Dragon? :)

Dipi (nepreverjen)

Pa dajte 20 kilski stajerci pol 12 zvecer 10 komadov na 2 spravijo z glažami ..malinovci stajerski ..

frewe (nepreverjen)

Se spaumnen kda je bijla tekma Mura prauti odrancan? Nejsan več glih 100% ka so gringosi pribejžali na Jug na stadione pa se drle ka naj doj pridejo na 30 odranskih navijačov v plavo občelenih.

Gringosi navadne pičke že od panti veka. Doma najjači indri pa po pički. Še v soboto pridejo pa jih nakučejo. Če se idete nekšno wnb ultras te bar svoj "teritorij" mejte pokriti.

Kmk (nepreverjen)

Ne piši če neves ka je bilo roke smo njim dale! ka serete tu ,ite se slikat pa na stadion da de za ligo prvakov ,prle ste vsi vijolasi bili zdaj pa te Muro po rokaj si vlačili mrš Derby navijači ...ge ste bili da je mura bila v Petoj ligi mrš!!!!!

In reply to by frewe (nepreverjen)

Jrjrnrfn (nepreverjen)

V bakovcaj na tekmi

In reply to by Kmk (nepreverjen)

szdl (nepreverjen)

kaj se bunite, viole vsake tolko cajta šolajo posamezne navijaške skupine, zdaj ste pač bli vi na vrsti.

Rotschildd.. (nepreverjen)

... Tiu je bila samo prva mala lekcija za gringose, še več bo teh izgredov..
Viole de tolkokrat prihajali dokler gringosi nedo zacvilili in rep med nogama stisnuli...

In reply to by szdl (nepreverjen)

Lolll (nepreverjen)

Se vidi tipicna veška fuzbal liga ge se trbej bite. Vej pri drugij sportaj se to ne dogaja. Aja vejpa fuzbal je nej sport kapa sminkeranje pred deklicami. Naj zaj gringoje prevzamejo odgovornost ka drugi to tak nej bil. Policaji fajn na dom vsakoga člana pa se mogoce kakse droge najdete če te mele sreco.

Gringos original 91 (nepreverjen)

Če se spounin kak smo tej osrance mariborske v devetdesetih lejtaj sekali tak v maribori kak v soboti me srcej zaboli gda zdaj tou cuj gledan kama so tej gringosi spadnoli. Bole ka se sami razpistijte ka nete iz leta v leto vejkše sramote doživljali. Pa stirajte ovoga debeloga nafudnjenoga preseratora ka van je kao šef.

mbs (nepreverjen)

Znaš kaj dečko, tou si se pa zlagal, star sem 55 let pa na murine tekme odim, ampak nigdar, rejsan nigdar ste nej viole namlatili, ravno obratno, še po soboškom parki so vas naganjali..viole so samo gor doubile pred lejtami od madžarskih navijačov, ka so jih tirali po mariborskih ulicah..tak ka pravlice guči svojoj dečici, či do ti vrvali.

In reply to by Gringos original 91 (nepreverjen)

Strasnoo (nepreverjen)

Ce de zupan mel kaj v glavej de prepovedo obisk nadalnjih tekem.

Nikatetika (nepreverjen)

GE PA STE TE ZDAJ TEŽKI GRINGOSI?? VSI JAKI GRINGOSI... ŠTAREJRCI PO SOBOTI ODIJO KAK ŠČEŠ, PA VAN RED DELAJO :) KA TE MELI PALIK ZDAJ ZA IZGOVORA?

Lululala (nepreverjen)

Jeben ge to ultras mentaliteto, ge nemres niti svojoga “teritorija zabraniti”. Zaj se je se enkrat vec pokazalo ka pomenijo viole v navijaskon sveti (vsaj prinas)… Nasi se pa idejo keri de bole pijan pa zdrogejrani…

black panter

ka je pa te ta gamad štajerska delala v soboti....

Lubrikantis (nepreverjen)
muraarum (nepreverjen)

mi jih na igrisci solamo, te vijolcne gaye

Xxl (nepreverjen)

Tu bi mogla posredovati klub,MURA pa tej ka se majo za tak močne pa delajo probleme izven stadiona c imenu GRINGOSOV bi jim mogla MURA in nogometna zveza SLO v sodelovanju z policijo dati PREPOVED ZA OGLED VSEH TEKEM PRVE LIGE ,pa te nebi bili takši frajeri

Rotschildd (nepreverjen)

Občina je tudi krijva ker večina jih je primitivcov, kak nej vijdite da je v zloveniji fussbal huliganski nastrojen šport, te pa še občinarji v krožnem delajo spomenik nk mura. Te pa nej čudno ka radi prihajajo huligani v središče mesta in napravijo rusvajz. Zatou mesto naj ostane mesto občanov, za te huligane pa napravite spomenike pri vhodu v njihovo štalo ali pa tan ge nimajo kaj za razbijat.

čarni vrag (nepreverjen)

To so sigurno stari znanci policije.

nikakvo (nepreverjen)

To so vsi social majstri ,cuzaši države.

Jbg fc dah hzhdg (nepreverjen)

Ja glij social majstri, vsakši pa je pobegno v BMW-ji. Prle so to težki drogeraši, pijanci, šteri majo starše direktorje in ka jih financejrajo te njihove psiho bolane debele sineke!

In reply to by nikakvo (nepreverjen)

Jajjaj (nepreverjen)

Za kazen murine tekme brez gledalcev do konca leta!!!!! Ka se navcijo neka tej japeki.

Tottti (nepreverjen)

San čuo ka je gospod zupan ostro obsodo dogodek, me zanima kakšo izjavo de podal pa kakse sankcije de klub sprejel.

čarni vrag (nepreverjen)

Klub nema nikšnih kompetenc, ka bi dajal izjave o kršenju javnoga reda in mira v centri Sobote.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice