V križišču pri bencinski črpalki Petrol v Martjancih je ponovno prišlo do nesreče. 

V križišču pri Petrolu v Martjancih je prišlo do prometne nesreče. Policisti so na kraju dogodka in preverjajo, kaj se je zgodilo.

Cisterna zaradi nepreglednosti trčila v osebno vozilo

In sicer po podatkih Sobotainfo naj bi do prometne nesreče prišlo, ker se je osebno vozilo ustavilo sredi križišča, umikalo naj bi se namreč peški, ki je prečkala cesto ter osebnemu vozilu.

Voznik cisterne pa naj bi zatem pripeljal v križišče in zaradi nepreglednosti trčil v osebno vozilo, ki je bilo ustavljeno v križišču. 

Poškodb ni bilo, nastala je materialna škoda

Nesreči bi se lahko izognili, če se osebno vozilo ne bi toliko časa zadrževalo v križišču in bi se umaknilo osebi ter peljalo naprej. Zato lahko po neuradnih informacijah sklepamo, da so bile za nesrečo vsaj nekoliko krive vse tri udeležene osebe. 

Sicer pa v prometni nesreči ni prišlo do nobenih telesnih poškodb, nastalo je zgolj nekaj materialne škode. Osebno vozilo je namreč zaradi trčenja nekoliko poškodovano na zadnjem delu, odpadel je zadnji spodnji "branik" avtomobila. Avtomobil je odpeljala vlečna služba.  

Križišče nepregledno, policisti opozarjajo o previdnosti

Ker pa smo o nesrečah v omenjenem križišču v Martjancih že večkrat poročali, je dodatna previdnost v tem križišču priporočena.

Zaradi nepreglednosti križišča je namreč slabše vidno ali se s katere strani pelje avtomobil, še posebej pazljivi moramo biti, ko se peljemo iz strani Sebeborcev, saj lahko tako hitro koga spregledamo in pride do trčenja. 

Kot so še dodali policisti na kraju dogodka, je treba biti v tem križišču posebej pazljiv, saj je res nepregledno. V prihodnje pa bodo delali na tem, da se preglednost omenjenega križišča uredi. 

Preberite še:

Komentarji (6)

pozorni (ni preverjeno)

Ka trbej bite posebej pazlive. Naj se naprave križišče tak kak trbej. Spodnja iža ma plaut do ronijka. Zakoj? Drejvđe rastej prejk plauta, tak ka gda ozelenij zmanjšüvle preglednost. Glandalo na nasproutne strane je neustrezno, pre negativni temoeraturaj zamrznjeno pa se nika ne vijde, prehode za pešce pomaknote nazaj, pa tak naprej. Naj se gospaud Glavač pobriga za tau, nej pa ka dela krožišče na odprejtoj ceste.

ms22 (ni preverjeno)

Tou je državna cesta, nej občinska, se pravi ka je v pristojnosti države....

In reply to by pozorni (ni preverjeno)

Azganwe (ni preverjeno)

Glavno ka so cimprese pri saksoj kuci kera je pri glavni cesti😂😂

praprot (ni preverjeno)

Najboukše ka mamo vsi odprejti pogled na naše prostore ka lejko psihopati kak ti zijate v naš život.
Gledaj kmetijo pa ovo drugo glupost in pusti ostale na mejri.

In reply to by Azganwe (ni preverjeno)

Sumič (ni preverjeno)

Prvo vse ciprese, žive meje itd. pri križišču po rezati, drugo pa enega ležečega policaja tik pred križiščem postaviti iz strani Moravskih Toplic, pa je zadeva rešena. Samo Nej zaj de prvo šlo 100 tisočeurov za študije ka trbej napraviti.

Obad (ni preverjeno)

Hahaha čevlje sodi naj kopitar hahaha

Starejše novice