Prijeta storilca, ki sta odtujila gorivo.

Danes, malo po 1. uri so bili policisti s strani mobilnega oddelka FURS obveščeni, da imajo v Grabonošu v postopku tovorno vozilo, ki ima nameščene prirejene naprave za prečrpavanje goriva iz drugih tovornih vozil.

Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta dva državljana Romunije na Petrolu Murska Sobota, AC – sever iz tovornega vozila oškodovanca, državljana Poljske, odtujila ter si protipravno prilastila okrog 1000 litrov goriva, ki sta ga pretočila v rezervoar svojega tovornega vozila. Ko sta do osumljenih, med izvrševanjem kaznivega dejanja pristopila delavca, mobilnega oddelka FURS-a, sta se osumljena, kljub njunim pozivom naj se zaustavita, vsedla v vozilo in se odpeljala. Med speljevanjem je osumljenec z vozilom zapeljal v delavca FURS-a, ki je moral odskočiti, da osumljeni z vozilom ni trčil vanj. Tovorno vozilo je bilo zaustavljeno v Grabonošu, pri ogledu pa je v njem bila najdena črpalka in pribor za črpanje goriva.

Za 34- in 25-letna osumljena, državljana  Romunije je bilo odrejeno pridržanje in bosta s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine in poskusa storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi privedena k preiskovanemu sodniku.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pozorni (nepreverjen)

Oglobite do amena, zarobite tovornjak, trajne izgon ciganov iz Slovenije.

Lop (nepreverjen)

In ka majo veze Cigani tu? Kmet

In reply to by pozorni (nepreverjen)

FURS in Policija (nepreverjen)

Furs bi iztrzil davek za prevoz tujih tovornjakarjev, Policija pa prispevke ker imajo zaradi prevozniske mafije vec stroskov

In reply to by pozorni (nepreverjen)

pozorni (nepreverjen)

Romunske cigane, osel lop

čikapajo (nepreverjen)

Ja kd pa drug, kot Romuni !!!!
Kaj se pa FURS-ovec nastavlja pred tovornjak? Pokliče policijo in konec.

Domačin (nepreverjen)

Da bi ga bar

nevenneven (nepreverjen)

pozorni (nepreverjen) 10 ur 30 minut nazaj prav si napiso ... tisti izgon je pa brez veze, ker so za en teden že pa v Sloveniji in EU, ker ni kontrole na mejah.

Starejše novice