Vir: Policijska uprava Maribor
Zadnjega aprila je po tekmi v Ljudskem vrtu prišlo do incidenta med domačimi navijači in policisti. Mariborski policisti pa sedaj iščejo tri moške, ki so fizično obračunali s policisti. Jih prepoznate?

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor obravnavajo kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, do katerega je prišlo 30. aprila 2022, ob stadionu Ljudski vrt v Mariboru

Tedaj je bila z uporabo fizične sile preprečena izvedba uradne naloge policistom, prišlo pa je tudi do poškodb policistov. Zaradi razjasnitve dogodka mariborski policisti prosijo za informacije o identiteti oseb na fotografijah. 

Vse, ki bi prepoznali osebe na fotografijah, ali imeli koristne informacije o njihovi identiteti prosijo, da pokličejo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Vir: Policijska uprava Maribor
Vir: Policijska uprava Maribor
Vir: Policijska uprava Maribor

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kilodreka (nepreverjen)

Takšne torbice nosijo samo Fagoti ali pa jugoviči.. lahko vam samo povem da se priimki končujejo na IĆ

Lucifer (nepreverjen)

Pederuše se jin prave. Ge San tude nikole nej razmo ka tou za eneh pederskeh torbic nosijo tej orangutane na teh tekmaj. Za kozlate.

In reply to by kilodreka (nepreverjen)

Gost81 (nepreverjen)

Ko se jih identificira, njim je treba prepovedati vstop na vse športne prireditve vsaj za 1 leto, ob ponovitvi prekrška pa dozivljensko. Na ta nacin se bo hitro uvedel red in disciplina in bo vsak z veseljem šel na sportne prireditve, vedoc da ne bo nobenih pizd...ij vec.

....... (nepreverjen)

če si pa ne upajo, na NZS in ostali organizatorji. balkanci pač.

In reply to by Gost81 (nepreverjen)

black panter

trije klošari čefurski

huehue (nepreverjen)

miha the white trash poveljnik has spoken!

In reply to by black panter

black panter

opica se je oglasila

In reply to by huehue (nepreverjen)

pp.. (nepreverjen)

ampak imajo pa kamere v tem času izredno kitajske, še naveden telefon naredi boljšo sliko

bugaron (nepreverjen)

če jih niso znali ukrotiti potem so ničvredni policaji, mamini ciceki očitno. naj menjajo kariero. sicer pa kakšna ničvredna kamera je to? naj sami pogruntajo vse.

Sinisinisa (nepreverjen)

Gli van de sto pomagi

huehue (nepreverjen)

policaji nemrejo kontrolirati niti ka se dogaja 10 metrov fkraj od postaje

asdea (nepreverjen)

Pitajte Andreja Siska

njiva

To so nej navijači, to so tako-zvani pretepači, oz. kriminalci, keri so indasveta trenerali borilne veščine, potemso jih vrgli ven iz klubov, zaradi takšnih in drugačnih pizdarij in zdaj pač delajo, to kar delajo in so seveda plačani. Nimajo ničesar in nihče jim ne more nič vzeti.
Vsak policist, predvsem policisti specialnih enot, bi morali obvladati borilne veščine v nulo in to na profesionalni ravni.
V času Jugoslavije je bilo to malo drugače urejeno in je delovalo in takrat te nobeden policist ni prosil:prenehaj s kršitvijo, bla, bla, bla.... itd.Najprej si dobil eno ali pa dve, lisice gor in gremo, pa drugi, pa tretji. Danes, pa policisti samo opazujejo in stojijo in gledajo, kako sta 2 Violi, napadli mladoletnika z Murino zastavo in mo jo po nekaj udarcih in sunkih iztrgala iz rok. So to policisti, ki bodo nas varovali? Zakšnih policistov jaz ne rabim.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice