Do ostudnega dogodka je prišlo v Zadru, kjer je policija sedem najstnikov, starih od 17 do 19 let, kazensko ovadila zaradi suma, da so skupinsko večkrat posilili 15-letno dekle.

Kot poroča hrvaški Index, so najstniki nekatera posilstva tudi posneli, z videoposnetki pa nato dekle prisilili v nove spolne odnose. Grozili so ji, da v kolikor v to ne bo pristala, bodo posnetke poslali njeni družini in prijateljem.

Eden od posiljevalcev naj bi bil tudi njen bivši fant, ki naj bi jo tudi večkrat pretepel. Zaradi večih kazenskih dejanj, je policija pred sodnika privedla sedem napadalcev, dva stara 19 let, trojico staro 18 let in dvojico, ki šteje 17 let. Kot še poroča Index, je bila petorica njih izprašana na okrožnem državnem sodišču in s strani preiskovalnega sodnika okrožja Zadar. Ta jih je izpustil na prostost, od koder se bodo zagovarjali.

Najstniki, ki so posilili mladoletnico, sicer živijo v istem mestu, kot žrtev, zato jim je bila odrejena prepoved približevanja in prepoved komunikacije s 15-letnico.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
TTX

Glavno ka naše dekle palijo pa simpatizejrajo s takšimi frajeri pa debili... Ne vrvlete? Ite malo na te veselice s tau kurč*vo hrvatijo pa te vidli. Ten samo zapor do 40 leta ali pa kastrejrati...

Ninjakornjeca (nepreverjen)

Kaksni zapor? Mlade zelijo starejsi ku*ac. 17 letne idejo na konci z 30 letnikon. Pa ocitno je ka se one segrevajo za to, ded pa kak ded pa se seveda nede brano. Decki stari 15-20 let pa zgledajo ženstveno gnesden.

bkd (nepreverjen)

Tou si zdaj takšno primitivno foro napiso tak kak majo tou pri muslimanaj. Gda moški žensko posijli in ideta na sodišče, te moškoga oprostijo, žensko pa obsodijo ka je s ten ka je ženska pripravila in napelala moškoga do toga ka jo je posijlo. Me pa zanima, če de zdaj tou tak na pune razfudavano po desničarskih medijih ala Nova24tv ka te gda kakšen migrant kakšno našo bole postrani pogledne. A nej, tou zdaj nede tak..... vej pa tej dečki prihajajo iz najbole kršanske države in so bili vzgajani v kršanskih vrednotaj in majo sigurno vsi obhajilo pa birmo.

In reply to by Ninjakornjeca (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Seljak, znaš v čem je poanta?? Ti razložim na primeru: ko se pojavi 5 posilstev na 100 ljudi je BISTVENO drugače, kot primer, ko je 5 posilstev na 1.000.000 ljudi! Če boš tou sploj razmo, mi napiši repliko!!! Samo nej pa zlizane floskule, kak smo nestrpni, xyzfobi,.....

In reply to by bkd (nepreverjen)

Machoo (nepreverjen)

nisam znao da sam na hrvatskainfo.com

Takoj sodnika (nepreverjen)
Putin (nepreverjen)

Zdaj de pa posiljena sodnikova hcerkica, samo da jo dobimo!!!

Gost313 (nepreverjen)

Püjčeke pa roke jin fkrej vrezati, pa te so lejko na prostosti.

niripsa (nepreverjen)

En po en bi fasali. Ve se kdo so. Ve se kje se zadržujejo. Noben se ne bi izmuznil. Na mlado dekle se upajo spraviti. Me zanima, če se upajo na enega 100 kil dedca, ki trenira borilne veščine?

Starejše novice