Avtohiša Meško v Murski Soboti vam iz svoje velike zaloge vozil Hyundai ponuja nova vozila, ki jih lahko izberete in takoj tudi odpeljete.

Globalna pandemija Covid-19, ki spreminja in vpliva na celotno sfero našega življenja, je posegla tudi v avtomobilsko industrijo. Posledice so vidne predvsem v podaljšanju dobavnih verig. Tako kot se je proizvodnja ustavila v številnih drugih panogah, se je ustavila tudi proizvodnja v avtomobilskih tovarnah. Skrajnost situacije so dosegle nekatere tovarne, ki so namesto avtomobilov, začele izdelovati medicinsko opremo. 

Čeprav se veliko proizvajalcev sooča z zamudami, pa pri nekaterih trgovcih zaenkrat še ne prihaja do sprememb pri dobavi. Med takšnimi je tudi znamka Hyundai, za katerega po zagotovilih uvoznika kupce novih avtomobilov še niso obveščali o ogromnih zamudah.

V Avtohiši Meško v Murski Soboti lahko preverite nove modele Hyundai, ki vas pričakujejo z ugodnimi pogoji za nakup, kratkimi dobavnimi roki in posebnimi pogoji financiranja z nizkimi stroški odobritve, nizko obrestno mero, novi i20 pa celo z brezobrestnim financiranjem. Pričakujemo vas z veliko zalogo vozil, ki jih lahko izberete in takoj odpeljete.

NOVI i20 

Lepota, ki izvira iz samozavesti.

Novi i20 z edinstvenimi dinamičnimi linijami spreminja pravila igre v segmentu mestnih malčkov. Ponaša se z napredno povezljivostjo in vodilnimi varnostnimi sistemi, obenem pa predstavlja prvi Hyundaijev evropski model, ki ga zaznamuje naš novi oblikovni jezik.

Nova Kona

Lestvico dviga še višje.

Nova Kona večkrat nagrajeni dizajn svoje predhodnice dviga na povsem novo raven. Edinstvene ekspresivne linije in trendovski slog obenem nadgrajuje z najnovejšimi pametnimi tehnologijami na področju varnosti in povezljivosti.

Novi Tucson

Vstopite vanj, da boste lažje izstopali.

Revolucija je tu! Novi Tucson ni le evolucija predhodnika, temveč piše novo zgodbo. Razvoja v svojem segmentu pa ne narekuje le s progresivnim dizajnom, temveč tudi s pametnimi tehnologijami in najobsežnejšo paleto z elektriko podprtih pogonskih sklopov.

Vas mika, da bi se zapeljali? Vabljeni, da se prijavite na testno vožnjo pri nas.

Starejše novice