Znamka BMW je že od nekdaj sopomenka za strast, vročekrvnost in užitek v vožnji.

Dinamičnost, pogon na zadnja kolesa in strast do vožnje, so lastnosti, ki so opisujejo vozila znamke BMW. Vsak model BMW pa v svojih voznikih in navdušencih znamke, prebuja posebno, edinstveno čustvo.

Ostrejši in drznejši videz

BMW serije 1 v svojih voznikih vzbudi navdušenje. To čustvo je še posebej prišlo do izraza s prenovo modela, ki mu daje ostrejši in drznejši videz. K navdušenju nad vozilom pripomore tudi bogata oprema z napredno tehnologijo in LED dnevnimi lučmi v serijski opremi.

Okretna in varna vožnja

Za vse tiste, ki ostajajo družabni in radi potujejo v izbrani družbi, je na voljo vsestranski BMW serije 2 Active Tourer. Vozilo je kos najzahtevnejšim izzivom, tako tistim na cesti, kot vragolijam z druge sedežne klopi. Poleg tega pa bo kljub svoji velikosti prepričal s svojo okretno in varno vožnjo.

Drznost in dinamika

BMW serije 3 se ponaša s svojo drznostjo in dinamiko. Vozilo, ki je v posebni ponudbi BMW opremljeno z M volanom, poskrbi za športno izkušnjo ter udobje voznika in potnikov, kljub dinamičnim zavojem. Vozilo združuje dva svetova: strastno-dirkaškega in tudi dinamično-vsakdanjega.

Družina X v novi vznemirljivi ponudbi z bogato opremo

Spontan BMW X1, je popolni spremljevalec za vse, ki vsak dan iščejo nova vznemirjenja. Atletski zunanji videz pa še dodatno kliče po novih pustolovščinah. Da pa bo voznik pripravljen na vse spontane pustolovščine, je vozilo v ponudbi opremljeno z odlagalnim paketom in Performance nadzorom, ki nudi oporo še tistim najbolj spontanim.

Več informacij o strastnem, vznemirljivem in vrhunskem voznem doživetju z BMW-jem pa TUKAJ.

Starejše novice