Podjetje Selmar d.o.o. je družinsko podjetje, ki s salonoma v Celju in Mariboru uspešno posluje že dobri dve desetletji.

Smo uradni zastopnik blagovne znamke BMW in edini pooblaščeni servis na področju Štajerske, Koroške in Prekmurja. Naš salon v Celju je pooblaščen tudi za prodajo in servis vozil znamk Mazda in Citroën, v našem salonu v Mariboru pa opravljamo tudi servis in prodajo vozil znamke MINI. Našim strankam ponujamo strokovno znanje in svetovanje na podlagi večletnih izkušenj in izboljšav. Sledimo novostim na trgu, se izobražujemo in dopolnjujemo strokovno znanje zato, da lahko ponudimo edinstveno izkušnjo pri nakupovanju in vzdrževanju vašega vozila. 

Selmarjeva prodajna ponudba

Če se odločate za nakup novega vozila in želite pridobiti več dodatnih informacij ali imate določene pomisleke in dvome, ste vedno dobrodošli v naši poslovalnici v Celju (na Mariborski cesti 119) ali v Mariboru (na Ptujski cesti 83). V naših sodobno opremljenih salonih je na voljo raznolik prodajni asortima novih in rabljenih vozil ter motornih koles. Garantiramo, da boste vedno deležni pozornosti našega usposobljenega strokovnjaka / strokovnjakinje in da boste prejeli odgovore na vsa vprašanja, kar se tiče procesa nakupa, financiranja, vozil, servisiranja in ostalih storitev.

Za vse, ki še o nakupu motornega kolesa niste povsem odločeni, ali pa želite slednje samo preizkusiti, ponujamo storitev »Rent a bike«. Za izposojo je na voljo več modelov BMW motornih koles. Več na: http://www.selmar.si/rent-a-bike/ .

Rabljena vozila BMW Premium Selection

Avtohiša Selmar ponuja široko paleto rabljenih BMW vozil, ki so do potankosti pregledana, kakovostna in zanesljiva. Do potankosti so dokumentirani vsi pregledi, tehnične modifikacije, vzdrževalna dela in količina prevoženih km – na vseh vozilih je opravljen pregled, podvržen pregledu produktnega standarda s kar 72 kontrolnimi točkami. Na rabljena vozila ponujamo dve leti jamstva, BMW mobilni servis in ugodno financiranje, pri katerem se lahko odločite za leasing ponudbo z individualno prilagoditvijo pogodbenega roka, prevoženih kilometrov in leasing obrokov. V račun lahko vzamemo tudi vaše staro vozilo, ki mora skozi proces objektivnega cenitvenega sistema in vrednotenja.

Selmarjeve servisne storitve

Pri nas ne nudimo samo tovarniško priporočenega servisa, ampak, kar je še pomembneje, vzdrževanje servisnih storitev težavnih področij in okvar v avtomobilih tudi izven garancijskega obdobja. Poleg prodajnega salona, nudimo celovite servisne storitve (za avtomobilske znamke BMW, MINI, Citroën in Mazda) in sodelujemo z večino slovenskih zavarovalnic (Triglav, Maribor, Generali…). Smo edini pooblaščeni servis vozil znamke BMW na področju Štajerske, Koroške in Prekmurja in vam tako lahko nudimo VSE na enem mestu. 
Naše podjetje se trudi v celoti ugoditi vam, zato ponujamo tudi opcijo individualnega načrtovanja termina za servisiranje vašega avtomobila. Pomagali vam bomo določiti obseg servisnih del, vnaprej podali oceno o predvidenih stroških in trajanju servisa. 

Selmarjev BMW servis

Osnovna filozofija vozil BMW je užitek in udobje v vožnji, ne pa skrb za stroške vzdrževanja. Za brezskrbno vožnjo in uporabo vašega vozila, se naročite na BMW Service Inclusive ali BMW Service Inclusive Plus. Servisni ponudbi veljata po vsem svetu in jima je skupna zagotovitev najvišje kakovosti servisa ter zajamčena uporaba originalnih delov BMW. 

Več o servisnih ponudbah si preberite na sledeči povezavi http://www.selmar.si/servis/. Za vsa popravila uporabljamo izključno originalne dele BMW, izvajajo pa jih usposobljeni strokovnjaki z ustreznim znanjem, izkušnjami in opremo. 

Za popravila, izvedljiva v krajšem obdobju, ponujamo tudi hitri servis BMW, pri katerem ni potrebe po nadomestnem vozilu in dodatnih stroških. Hitri servis zajema manjša vzdrževalna dela (oljni servis), popravila obrabe (menjava zavornih oblog in kolutov), menjava platišč in pnevmatik ter popravila malih poškodb (udrtine, steklo, …).

Obiščite nas

V naših prodajnih salonih v Mariboru in Celju ste toplo dobrodošli vsak dan v tednu od 8. do 17. ure in ob sobotah od 8. do 12. ure. 

Želimo, da naš trud pripomore k dobri izkušnji v vožnji in vzdrževanju vozila.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice