Zobozdravnik v ms

|

Moren si zbrati novoga zobozdravnika, zato prosim za kakšna mnenja, koga v MS bi mi priporočili. Čakalna doba za 1. pregled neje velki problem, bole je pomembna prijaznost, korekten odnos in kvalitetna (neboleča) storitev.

LP

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
mate

Kiril Kornakov v Rakičani Dom za ostarele

kozorog

tudi jaz ti priporočam Kiril Kornakov Rakičan, to je kar iščeš!

tato

želim ti veliko sreče pri izbiri dobrega zobarja. Sam sem imel kar precej smole, pa previdno z zasebniki, ker samo gledajo kako bi ti naredili nekaj, za kar te lahko kasirajo. Najprej naredijo storitev in šele potem povejo da je samoplačniška, pa še računa ne izdajo ko ga prosiš.

Uroš Žižek

fala za mnenja mate in kozorog, samo vseeno bi rajši kakšnoga direkt iz MS.

BONSAJI - o Ebenšpangerju san tudi sam razmišljo ka bi šau.

Casiopeia11

Ebenšpanger mislen ka ne jemlje novih pacientov. Sama toplo priporočam dr. Trajanovsko v ZD Beltinci (mislim ka njena prijaznost in kakovostna storitev odtehta teh 10 km iz MS :-), pa še medicinska sestra je fejst prijazna). Odsvetujem pa ZD v M. Soboti (katastrofalen odnos nekaterih zaposlenih). Veliko sreče pri izbiri in čim menje posegov! ;-)

JJP

odsvetujem Kiril Kornakov v Rakičani Dom za ostarele

-

pri dr. Ebenšpangerju si v dobrih rokah. ga priporočam. :)

pajek2

Tudi jas priporočam Ebenšpangera ker je res prijazen do pacientov samo se mi zdi da res ne sprejema več novih pacientov jas ga imam že kar dolgo zato pa svetujem da si res malo premisli in potem naj si izbere res dobrega zobarja ker nekateri bi sploh radi zaslužili in nič nebi naredili.

sisia

Trajanovska je res tak prijazna oz.dela rejsan neboleče?

Pacient

Za nekoga je določen zobar super dober. Za drugega je ta isti slab.
To je vedno bilo in bo tako.
Zdaj pa kake boš sreče🤔🤔

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet