Zobni aparat
man krijve zobe pa bi si dala popravite z zobnim aparatom. Zanima me kama to odijo na hrvaško (baje je cenejše) lejko pa tudi prinas.
Komentarji
Nevem kak je na Hrvaškem glede ortodontije...vem, da je pri nas tam okrog 2000€ na čeljust... za Hrvaško vem le, da so fiksnoprotetični izdelki cenejši...upam, da se kdo javi, ki ve kaj več, ker bi tudi mene zanimalo kak so kaj cene :)
Kolko jaz vem ti aparat krije zdravstvena zavarovalnica, doplačilo je edino če hočeš meti akkšnega "lepšega" da se manj vidi, ipd. Doplačilo je okrog 200€.
Aparat ti krije ZZ, če še nisi polnoleten, če pa si že si moraš plačat vse sam. Sama sem glih imela srečo, da še nisem bila polnoletna :) Nekje tako se gibljejo cene kot je napisala JanisJoplin, nevem pa kako je na Hrvaškem :)
lendavčan, to bi blo prelepo :) Kolikor jaz vem je meja 16 let in ne polnoletnost :s Vsaj po novem. Ja, pa te finte a la neviden aparat, so seveda za doplačat...
skodadent.com/ - klik, klik
odštej cca 50% vrednosti od naših storitev in si boš približno predstavlala kelko de te tan prišlo.
Priporočan pa defintiivno, ka se odločeš za naše južne sosede
Če ideš k soboškoj "oh in sploh" ortodontičarki, pa si star-a malo prejk 10 lejt tou pomejni, ka si avtomatično samoplačnijk. Čajalna doba je namreč takša, ka prlej doj fudneš 16 svejč, pa grataš samoplačnijk, kak na rejd prijdeš.
Tak ti tou prinas prijde.
Ovi iz lendavskoga konca odijo na Hrvaško. Cejna je polovička naše, čakalne koloune skoron nega, pa ešče goubec ti dobro zravnajo, dokejč si nej prestara za ravnanje.
http://www.mojkvart.hr/Varazdin/Varazdin/Zubar-Stomatolog-Protetika/ortodont-delladio
Samo nej, ka bi te cmizdrila, ka ti gučijo Kalodont ;-)
Glavno, ka je gebis pošlihtani
man krijve zobe pa bi si dala popravite z zobnim aparatom. Zanima me kama to odijo na hrvaško (baje je cenejše) lejko pa tudi prinas.