Zimska jakna v spartacusi

|

alo alo.če je što najšo ali zamenjo jakno mojo v spartacusi, naj mi jo prosim vrne..črna jakna, s kapuco...FISHBONE..fala !
051 260 887

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
LUKA

alo alo.če je što najšo ali zamenjo jakno mojo v spartacusi, naj mi jo prosim vrne..črna jakna, s kapuco...FISHBONE..fala !
051 260 887

LUKA

tan so nekšne jakne..idi pitat

LUKA

a-a...že znan što ma..tak ka ni panike :)

MIRJAN

uaj kak ste pametni vsi ka poznate situacijo. Če bi jo pusto bi jo pozabo, san pa celi lokal preisko, ko je več nej bilo tak ka eden prišo odišo z njo.
Nega garderobe, vsaj plačljive nej tak ka lejko zeme što ščej štero ščej, sicer pa san šou ta pa nej bilo niti ene jakne tan tak ka vseeno fala Luka.

manja konkolic

@mveren  
tau se običajno zgodi tisten,kere malo preveč poglednejo v kupico.... :) naslednjič jo daj varnostnike, ka on ma itak čas pa de te jo osebno čuvo....
joj,kakšen problem zarade ene jakne!!!! kak če be bila zlata vredna...lol...  naj te mama drugo kupe,pa stvar rešena!!!!

tada80

ova ti si očitno razvajenka z puno pejnez....

LUKA

nejde se zaradi pejnez..ide se samo karakter..pa kakšen odnos majo ljudje

MIRJAN

če mi najdeš takšno kak san mel, ti dan več kak je koštala
ova: sočutje je prijetno

miic miic

enim pa resno nič ne paše (beri: ova & co.). živ

miic miic

podjebavanje ljudi vam je življenski hobi. pohvalno.

matt

glej OVA .. gnes den zna navadna jakna tuj po 500, 600 evrov koštati... tak ka ne palamudi.... 

manja konkolic

joj, kak ste vsi čedne!!!   zaradi ene jakne zganjate cirkus.... joj, vej pa je nej konec sveta!!!  v lajfe so tudi kakšne druge stvari bole pomembnejše.... sicer pa nema samo 1 jakne, nej??   logično je, ka tan, ge je dosta ljudi, trbej pazete na svoje stvari, ka leko hitro svalijo...
pa btw, ge san nej nika razvajena, če san samo svoje mnenje pravla....   joj, kama ide svet???  

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet