Ženitna posredovalnica?
ka delfin palek šopa novi biznis? :D
"Novo za vas, drugačna agencija z drugačnim pristopom, kjer se posvetimo sleherni osebi in prisluhnemo njeni želji. Posredujemo prijateljstva, partnerstva od 18.leta dalje in vam uresničimo vašo željo, da spoznate sorodno dušo. Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte.
DAME ŠE ZMERAJ PODALJAŠAN BREZPLAČEN VPIS, GOSPODJE NAJNIŽJO CENO VPISA.
Tokrat novo iz naše ponudbe:
60.letna zelo zanimiva gospa, urejena, zelo prijazna, dobrosrčna, ljubiteljica živali in narave ter vsega lepega želi spoznati prijatelja iz katere koli regije Slovenije ali Hrvaške -Dalmacija za prijateljevanje v starosti od 54-62.leta
tel. 040-506-100
Posredovalnica prijateljskih in partnerskih zvez
"AGENCIJA KALA-AMOR",
Dominika Tibaut s.p.
Tomšičeva ul. 23
M.Sobota"
Komentarji
kmentar prijavljen uredniku in bo izbrisan ter ustrezno s strani mojega podjetja sankcioniran
tau te srat stisne
smo še tu? :D
ge zaj tuj printer, table pa štampiljke nabavin, mo jačji!
samo prlej na občini pijtaj
JA DUPONT SI PRAVI DUPONT PREJ MORAŠ ŠOLO NAREDITI IN ZNATI DELATI INPOTEM ODRPI FIRMO. SICER PA SI LEPO VABLJEN NA POHOD KI BO 17.3
VSEM HVALA DA MI DELATE REKLAMO
Posredovalnica za prijateljstva in poznanstva »AGENCIJA KALA-AMOR« Dominika Tibaut s.p., Tomšičeva ul. 23, M.Sobota organizira za vse svoje člane in tiste nevezane, ki to želijo postati vodeni pohod z nabiranjem zvončkov ob Muri v Gornji Radgoni od Lisjakove struge do novega mostu, kjer bo vodič povedal zgodovino in znamenitosti G.Radgone, ter nadaljevanje v Avstrijsko Radgono ob Muri po dogovoru in vrnitev do Lisjakove struge. Vmes okrepčitev iz nahrbtnika in druženje v slaščičarni.
Pohod bo potekal ob lepem vremenu, dolžina cca 8 km, pohod je na lastno odgovornost, zaradi meje je potreben osebni dokument. Plačilo: organizacija agenciji 4 evra in 2 evra se plača vodniku.
Zbirališče v M.Soboti ali pri Lisjakovi strugi, prijave do 12.3.2013 na tel. 040-506-100.
Pohod bo organiziran ob minimalni prijavi 5 oseb.
ka vse je narobe v ton razglase
Mater sajavo ... tü de se sigurno trlo pohodnikov
Ženska draga, rajše se slujžbo najde. :)
SLUŽBO....?? Vejpa osnovno šolo nima! - halooooo
Zanima me če to deluje ker rada bi se prijavila v resno ženitveno angencijo da ti izpolnijo želje in poiščejo primernega fanta za resno zvezo in koliko računaste prosim če mi lahko odgovorite na moj gmail [email protected] jaz sem stara 35 let
ka delfin palek šopa novi biznis? :D
"Novo za vas, drugačna agencija z drugačnim pristopom, kjer se posvetimo sleherni osebi in prisluhnemo njeni želji. Posredujemo prijateljstva, partnerstva od 18.leta dalje in vam uresničimo vašo željo, da spoznate sorodno dušo. Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte.
DAME ŠE ZMERAJ PODALJAŠAN BREZPLAČEN VPIS, GOSPODJE NAJNIŽJO CENO VPISA.
Tokrat novo iz naše ponudbe:
60.letna zelo zanimiva gospa, urejena, zelo prijazna, dobrosrčna, ljubiteljica živali in narave ter vsega lepega želi spoznati prijatelja iz katere koli regije Slovenije ali Hrvaške -Dalmacija za prijateljevanje v starosti od 54-62.leta
tel. 040-506-100
Posredovalnica prijateljskih in partnerskih zvez
"AGENCIJA KALA-AMOR",
Dominika Tibaut s.p.
Tomšičeva ul. 23
M.Sobota"