Zavarovanica generali

|

ima kdo pri zgoraj navedene zavarovalnice kaj zavarovano npr. avto? kakšne so izkušnje, mnenje itd. hvala

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Nataša Sukič

ima kdo pri zgoraj navedene zavarovalnice kaj zavarovano npr. avto? kakšne so izkušnje, mnenje itd. hvala

x y

Imam premoženjsko zavarovanje - izkušnje zelo dobre.
Hitrost in korektnost preveril pri zadnjih dveh neurjih!

zoran veren

avtomobilsko - mel san menjavo stekla.. porikto san brez komplikacij in hitro.

Milan H,

Kasko -
povožena divjad vse porihtano hitro in brez komplikacij

avto - menjava vetrobranskega stekla, vse ok
hisa - se ne preizkuseno - kar pa tudi ni slabo

Nino Škalič

Raje Adriatic (brez komplikacij, dosti ugodnosti). Sicer nimam nič proti Generaliju, niti nisem bil nikdar zavarovan pri njih, vendar dobim za manjšo premijo dosti več pri Adriaticu. Edino Triglava več ne povoham! Komplicirajo pa komplicirajo, trikrat moraš do njih, da ti priznajo malenkostno škodo, pa še takrat te grdo gledajo, kot da si jim zadavil mamo. In še zavarovalna premija je bila za moj primer bistveno dražja od prej omenjenih zavarovalnic.

Nataša Sukič

triglav je bil dugo skoraj monopolist in se je razraso. dosta lidij se misle že itak man vse pre triglave pa ka mo tau komplicero pa nega drujgen zavarovalnican odo. saj skoraj vsaka zavarovalnica je tak dokler ti davleš pa plačuvleš je vse ok kak pa ti ščejš neka nazaj pa te vsi grdo gledajo. fala za vaša mnenja in izkušnje odločele smo se ka mo zavarovanje napravele pre generalije pa te mo vidle kakšne izkušnje mo meli mi z njime.

kjhujhkhujk jkjhkhjkhj

Najslabši zavarovalnici bi naj bili prav generali in pa še zav.maribor!
Zav.Maribor se je v zadnjih letih močno poslabšala, izmislili so si nekake segmentacije pri delnih kaskih, ki jih druge zavarovalnice ne poznajo in obračunavajo. Cenilci so pa zgodba za sebe pri njih!

Pri generali pa je treba biti pazljiv, ker imajo odbitne franšize pri delnih kasko kombinacijah...zaradi tega so cenejši od konkurence.
Vse zavarovalnice pa zadnje čase precej spreminjajo splošne pogoje, tako da je težko slediti vsem spremembam - zato obvezno zahtevati pri sklepanju police pogoje zavarovanja.

seblogger

Moje oz naše osebne izkušnje v familiji (po spomini za 5-7 let nazaj, mogoče/verjetno se je tudi kaj spremenilo tej čas): Generali, zavarovani avto samo eno leto, nato odhod na drugo zavarovalnico (brez dogodkov). Pazi splošne pogoje, ker v primeri karambola ti baje ne vgradijo originalnih delov, ampak pač cenejše. Zato je tudi zavarovanje cenejše. Pa še so nekšne cake.  Zavarovalnica MB: mel pred leti 2 dogodka (manjši karambol - luč + maska; pa počeno vetrobransko zaradi kamna), obakrat zrihtano vse hitro, brez problemov. Odpelo avto na popravilo, zdigno naslednji den, konec. Triglav, do zdaj brez dogodkov in brez pripomb (zaenkrat). Z ostalimi neman(o) izkušenj.

Pred kratkim san obhodo zavarovalnice zaradi nakupa in zavarovanja novoga avtomobila. Daleč največ za daleč najmanj keša san dobo pri ZMB (zavarovano vse ka je možno - premium kasko z 1% odbitne), cenovno so sledili Tilia, Generali in Triglav (vse te tri zavarovalnice v rangi 50€ medsebojne razlike), daleč daleč najdražja Slovenica (pa še najmenje volej so pokazali, san bil 1 minuto gotov). Nej je važna smao cena, važno je ka za to ceno dobiš! Kakšne nesreče ali dogodka san še nej mel, tak ka nemren povedati, če je zavarovalnica ok ali nej (iz preteklih izkušenj lejko poven ka je) upan ka tak tudi ostane. lp

Eboran

Prisegam na Tilio (zav.avta), ugodno, možnost z odbito franšizo ali brez, cenilci ok, brez komplikacij. Strašno zadovoljen, pri njih že tri leta.

Skorpio

Generali je poceni zavarovalnica in če je vse vredu je OK., če pa imaš kakšno nesrečo, imaš z njimi toliko nepotrebnih težav, da ti je potem zelo žal, da si zaradi "šparanja" na zavarovanju izbral njih. Takoj sem šel nazaj na Triglav, ženska pa ima avto zavarovan pri Mariborski zavarovalnici, pa je tudi imela nesrečo-ni bilo nobenih komplikacij.  Jaz sem imel zelo slabe izkušnje z njimi, zastopniki so sicer zelo prijazni, cenilec iz NM in vodstvo v LJ, pa so zelo neprofesionalni, tako, da jaz z njimi več nikoli..., tudi od drugih sem že slišal iste stvari...
Najbolje, da pri kakšnem serviserju,kleparju, se sami pozanimate o izkušnjah in problemih z zavarovalnico, pa vam bo takoj jasno, zakaj so cenejši... 

rija

Moje izkušnje za avto:
nikoli več - zavarovalnica Maribor in Adriatic
pogojno: Triglav
trenutno: generali, zaenkrat san  mela eno  malo poškodbo in vse ok, pa lani se je v mojoga ena zaletela, ka je mela generali, pa so porihtali vse tipi-topi...vupan, ka tak ostane. 

Profile picture for user BB Branko Boldižar

Ges san na interneti nekaj časa nazaj spuno obrazec za izračun pa se neje zgodilo nika. No, eno leto kesneje me je pa pozvala ena teta pa mi začala razlagati ka oni nekak nebi zavarovali mojoga avtoja ka je velki pa že malo starejši, oni bi rajši ka zavarüvlen menši avto pa po možnosti novoga ka s takšimi nega navoul ?!?

DV

GENERALI - so zavarovalnica zase in NE ZA LJUDI. 2x Premisli preden se zavaruješ pri nih.

TELEKOM - distributer, ki ti zaračuna tudi opremo, ki ni nihova PREVIDNO z njimi

Marjetka33

Generali zavarovalnica je super, ko sklepaš zavarovanje, če imaš zelo majhno škodo 100 do 400 eur ni problem, če imaš večjo škodo pa se konča, priznajo ti 10 - 20% škode, skratka, čim dalj od njih.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet