Zaposlimo keramičarja

|

Zaradi povečanega obsega dela iščemoo keramičarja, za delo v Avstriji, okolica Linz-a, tedenska migracija (pon-pet), zagotovljen prevoz, prenočišče in prehrana dela se v slovenski ekipi keramičarjev ampak je vseeno zelo dobro če se ve nemški jezik, nujne so izkušnje. Za več info na zasebno ali 031 307 801.
LP

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Jure fras

Zaradi povečanega obsega dela iščemoo keramičarja, za delo v Avstriji, okolica Linz-a, tedenska migracija (pon-pet), zagotovljen prevoz, prenočišče in prehrana dela se v slovenski ekipi keramičarjev ampak je vseeno zelo dobro če se ve nemški jezik, nujne so izkušnje. Za več info na zasebno ali 031 307 801.
LP

Jure fras

Podatki o osebnh dohodkih niso za forum, ampač če bi dobro prebral oglas, bi videl da se gre za delo v avstriji, kjer so plače kolektivno določene in nikakor nemore biti 500€.

vruuum

Evo  in  smo  že  pri  kolektivno  določeni  plači . Delavcu  minimum po  kolektivni  pogodbi  ostalo  pobere organizator .
Keramičarji  so  zelo  iskani  v  Avstriji  zato  se  bolj splača  poiskati delo  pri  avstrijcu  ...plača keramičarja je  cca 2.500 €.

Vi  razni  organizatorji  ste  pa  že  nategnili  ljudi  toliko  ,da  vam  malokdo  verjame  več.

Jure fras

RX7, ti dovolim da mi pokažeš tistega keramičarja ki zasluži 2500€ netto, pa naj ti povem da 95% keramičarjev v avstriji dela na m2 (če veš kaj je to) in ima povprečno po m2 od 6,8€ do 7,7€, zdaj pa ni treba bit posebaj pameten da si zračunaš kako priden moraš biti da prideš na 2500€, skoro nemogoče!
Takšne debilne komentarje raje zadržite za sebe kot pa smetite forum s podatki o katerih nimate pojma, niti niso vaša stroka, konec koncev pa ponujam nekomu možnost redne zapslitve z rednim OD, kar pa je v naši regiji dandanes luksuz!!!

Spy

Resno ste pravi... V prekmurji 20% brezposelnost. Človek ponuja nekomi delo v Avstriji, vi pa ga napadate.
Avstrija je Meka za vsakoga delavca. Bole porihtanoga trga delovne sile na svejti verjetno nega. Je pa resno ka se tudi tan najdejo kakšne barabe. To pa še ne pomeni ka leko nekoga vnaprej označite za barabo, kak ste napravili v ton primeri.

Kdo ste to vi, ki zaradi povečanega obsega dela iščete keramičarje?...posredniki, ki vlečete denar od onih, ki delajo. Navedi ime podjetja.  Kmalu bo s tem posredovanje tudi v Avstriji konec. Sicer pa vsak dober keramičar si lahko najde delo v Avstriji. In to zelo dobro plačano delo. In ja plača je vsekakor nad dva tisoč evrov neto.

Profile picture for user BB Branko Boldižar

Za vse brez kalkulatorja:
4x Linz pa nazaj je skoro 2700km kar te košta pri normalnon avtolji (8 literska poraba + stroški)  640€ mesečno. Kakša soba za prespati tüdik 300-600€. Hrana prejk celoga meseca...
Če ti Scotty neje boter ali pa strijc maš kar nekaj stroškov na mesec keri mogoče predstavljajo razliko med tistimi 2000-2500€ pa temi kere dobiš gta te oni ta odpelajo, ti postelo dajo pa te nakrmijo!
Sigurno ka nekaj pri ton zaslüžijo - zato pa to delajo, ali vrvli ka lastni režiji te košta več ;) Ne seveda Scotty ti lejko prišpara marsikaj ali ka če je filnski lik :/

Jure fras

Nevem no, al ste res lolekial se sam delate loleke?? Kje ste zasledili da sem posrednik? No lepo prosim da mi nekdo citira od kje je to razvidno??? Tak mimogrede, sem podjetnik z lastno firmo v sloveniji in namesto vas ki blatite celi forum sem nekaj naredil iz sebe in pridobil ogromno posla v avstriji, delam za najvecjo keramicarsko podjetje kot kooperant, tak da nisem noben posrednik, pogodb imam podpisanih za projekte za naslednjih 5let, vsi moji decki imajo redne prihodke, placane prispevke in so zadovoljni. In ne, iz principa nebom objavil podatkov firme, in to zato da vam egoistom prihranim kako minutko zivljenja, da vam nebo treba googlat!! Sicer pa ne razumem, ce nisi keramicar in te delo sploh ne zanima, zakaj smetis moje objave? Idi raje se soncit, bo vec haska ;)

Sicer pa kot je praksa v sloveniji, na forumu najbolj kritizirajo ljudje ki nimajo boljsega dela in so razgledani glih tolko, da sami sebe ne spotaknejo.

Tak, zdaj pa me raztrgajta ;) pa p.s.; jaz bom se vseeno sladko spal ;)

Najbolj kritiziraš prav ti, polpismen podjetnik. Posreduješ pri delu v tujini in pobiraš provizijo od bedakov. Vsak resen podjetnik pri objavi oglasa navede ime podjetja. Faking mutibariči. 

yyyeb

strinjam se z mikelom. vsi avstrijski oglasi za delo imajo navedeno kolikšna bo plača. zakaj ti to skrivaš? zakaj nočeš povedati imena podjetja? namesto ka si začno ven metat kak ti nekaj si, bi lejko povedal ime podjetja, pa vse potrebne podatke. ka te je sram povedati ime podjetja? što de ti zaj na neke na pol skrivnostne oglase odgovarjal.
so dečki zadovoljni praviš? kelko ur na dan delajo? 8, 10, 12 ali dokler ti ne rečeš,da je fertik? jim plačaš vsako uro dela ali samo po pogodbi 8 ur? ka se zgodi, če je šteri betežen, poškodovani (kakši odnos imaš do njega)? kakšna je pogodba (nedoločen čas)?
zelo dobro ka ponujaš delo ampak podatki morajo biti. sicer pa iščeš delavce na enem zelo siromašnem forumu. sobotainfo forum je več ali manj mrtev.

yyyeb

torej če si podjetnik z lastno firmo v sloveniji,te lejko daš slovensko plačo.

dule sočni

To so RADEBIBILEFIRME faking napizdanti vsi bi samo neka služili na ramenih delavcov, či bi bil tej ponudnik resen bi svojo puno ime in ime firme objavo, nej pa ka tu odavle meglo in pa dela nekše skrivnosti glede plače. 
Tak ka jf13815 ali kdorkoli si že bedake za tvojo wannabefirmo išči drugje, eni tu na forumi smo to že dali skoz.
Znam te PUŠKA još od kad si PIŠTOLJ bila

- -

Ni problem najti delavca... saj se lahko ti prijavijo, iščejo delo na raznih portalih... in tam lahko delodajalci komot najdejo ustrezni kader.

Drži tudi, da tuje firme dajo točno višino plače (ta je vedno bruto), kdaj se približno dela... In tega tu ni!

Profile picture for user maxxx maxxx

Keramičarstvo Keraslo, Jure Fras s.p. 

Jure fras

No in če boš še dalje googlal, boš našel še povezavo do podjetja za katerega se gre, da ti namignem jaz sem lastnik, Keraslo pa posluje samo v SLO, pa še tu se bo zarad stanja v gradbeništvu zaprlo in vse preneslo v tujino.
Pa da še odgovorim na prejsni komentar, tudi če maš v SLO podjetje, in delaš npr. v avstriji, nemoreš izplačevat minimalne slovenske plače, ampak si zavezan za izplačilo plače v državi gostiteljici (in ja kontrole so ful, finanzamt ne počiva), v tem primeru je to avstrija, kejr je bruto postavka za keramičarja 10,36€, kar ti znese netto na koncu mesca cca. 1500+, če upoštevaš 38urni delovnik, je pa res da pri njih ni ne malce ne potnih stroškov, je pa zato BAUK (krankenkasse) iz katere 2x letno dobiš nakazilo (kao regres in božicnica)

jojo1109

Sori za takšen denar polagam keramiko doma in spim v svoji postelji,tako daboš na takšen način našel samo šalabajzera je pa res da mora vsak ki ima firmo dobiti svoj del pogače tako je bilo in tako bo za te ki te pa napadajo po forumu se pa ne ozirat,posamezniki ki imajo dovolj socialno pomoč je pa placa 1500e zadovoljiva pri nas če nisi za sebe je cirka 1000 e za dobrega keramicarja ki dela 10 do 12 ur na dan

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet