ZANIMIVOSTI PREKMURJA
Pozdravljeni!
Zanima me, ka bi si lejko ena skupina 10 ljudi v takšnem deževnem vremenu ogledala v prekmurju? Nekaj možnosti je: Babičov mlin, orhideje, .... Rad bi imel več možnosti.
LP
Komentarji
Odvisno kaj imaš v mislih
Bogojina, Filovske gorice, Bukovniško jezero, Lendavske gorice.
Polanski log, Copekov mlin, Razkriški kot (sem opazo, da si tudi sam razširil geografski pojem), kakšne od neštetih toplic.
Sicer pa ne dežuje več. (trenutno:)
To je bil bolj južni del, na severnem delu, na Goričkem, pa maš recimo Tromejo, potem najvišli prekmurski vrh (z razglednim stoplom) Kugla (418m) v vasi Sotina, jezero v Kraščih, Grad na Goričkem, Ženavlje (leta 1934 pristal stratosferski balon), najsevernejša vas v Sloveniji - Budinci. gozdna učna pot Fuks graba (Gerlinci-KorovciI), potem Ižakovci, oz. otok ljubezni (to je spet bolj južni del), to bi bilo to, tak čist na kratko iz glave + seveda kar je že Marduk napisal....
www.park-goricko.org/sl/prvastran.asp
Postavi se z miško tam na levi na Informacije za obiskovalce pa izbiraj.
lp
recimo tudi zelo popularno vinsko klet z obnovljenim gradom v Mačkovcih : www.marof.eu/slovensko.html
Pozdravljeni!
Zanima me, ka bi si lejko ena skupina 10 ljudi v takšnem deževnem vremenu ogledala v prekmurju? Nekaj možnosti je: Babičov mlin, orhideje, .... Rad bi imel več možnosti.
LP