Zamenjava elektro dobavitelja
Glede na to, da imamo precej visok račun elektrike (okrog 90 €), razmišljamo, da bi menjali dobavitelja elektrike. Zanima me, če kdo ve kje je najboljša ponudba. Do zdaj smo pogledali cene tarif za petrol in gen-i in oba sta cenejše od elektro mb. Petrol ima ceno brez DDV 0,05459 €/kWh, Gen-I pa 0,05449 €/kWh. Na naši položnici piše, osnovna oskrba II. To kaj spremeni navedene cene? Prosim za vaše mnenje.
Komentarji
S položnicof v roki pozovi oba ponudnika pa ti povejo kelko bi prišlo pri njih.
Par mescov nazaj san se ge zanimo, pa pri meni nej bilo glij razlike, ca. 1€/mesec.
Glede na to, ka de zdaj podražitev, pa še bojler smo nabavili, pa mo sigurno menjo.
Temo zaklepamo, saj se je razprava o tem razvila neposredno pod novico Z zamenjavo dobavitelja privarčujete do 180 evrov letno.
Glede na to, da imamo precej visok račun elektrike (okrog 90 €), razmišljamo, da bi menjali dobavitelja elektrike. Zanima me, če kdo ve kje je najboljša ponudba. Do zdaj smo pogledali cene tarif za petrol in gen-i in oba sta cenejše od elektro mb. Petrol ima ceno brez DDV 0,05459 €/kWh, Gen-I pa 0,05449 €/kWh. Na naši položnici piše, osnovna oskrba II. To kaj spremeni navedene cene? Prosim za vaše mnenje.