Zakaj ena položnica za odmero NUSZ v LJ namesto v MS ??

|

Če ste mogoče opazili je prva položnica za odmero NUSZ (uporaba mestnega zeljišča) naslovljena lokalno npr.MS, druga položnica pa naslovljena v Ljubljano !

Zanimivo, ali?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user BB Branko Boldižar

Če ste mogoče opazili je prva položnica za odmero NUSZ (uporaba mestnega zeljišča) naslovljena lokalno npr.MS, druga položnica pa naslovljena v Ljubljano !

Zanimivo, ali?

Simon Toplak

S 1.10. se ukinjajo prehodni računi davčnih uradov, tako da bo obstajal samo centralni račun - davek od NUSZ pa bodo še vedno dobivale občine.

Profile picture for user BB Branko Boldižar

Hm, do zdaj so komaj obvladovali lokalne račune in si mislijo ka de v enom koši lažje ali kaj?

Sicer pa trbej peneze v LJ spraviti in to čim hitrej...

Lentus1

Ka nemo odpiro nove teme, mo pito ete.
Živimo v kuči velkoj 200m2. Spodaj sta starša, zgoraj v mansardi pa mi. Mamo ločeno gospodinjstvo. Sakšo leto dobimo štiri položnice po 35€. Dvej položnici sta na moje ime, dvej pa na očovo. Vse fküper je to 140€. Je to normalo? Nej je to malo preveč? Malo mi je čüdno, ka dobimo štiri položnice.
Kelko kaj vi plačüvlete za približno takšo kvadraturo kak je naša?

- -

Če je višina normalna bi težko ocenil, itak bi vsi radi, da je znesek čimnižji.

Če tvoje položnice primerjam z mojimi, si kar na "svojem" oz. boljšem: jaz dobim letno dve po cca. 24 eur, imam pa 56 kvadratov stanovanjske površine s kletjo in nekaj zemljišča okrog bloka. Kakor pač znese na prebivalca. Torej jaz plačam cca. 50 eur, vi pa za skoraj 4 x večjo površino le 3 x več.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet