Zabave Studenec Nedelica

|

Pozdravljeni.
 Zadnjič kda je bila Minea san bju v Nedelice in moren povedate ka je zakon bilo(total raztur :)). Zdaj me pa zanima kda je kakšen party v Nedelice? Nika san čju ka prej Karma pride ipd. in me zanima če zna što kaj več?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Podolski-20

Pozdravljeni.
 Zadnjič kda je bila Minea san bju v Nedelice in moren povedate ka je zakon bilo(total raztur :)). Zdaj me pa zanima kda je kakšen party v Nedelice? Nika san čju ka prej Karma pride ipd. in me zanima če zna što kaj več?

modri janez

Party priredin tudi ges sam.
Prostori kakšnoga študentskoga doma z zbrano družbo so primerni. Postavin še dvej večji mizi ka de tudi za hrano poskrbljeno - ruski bife, solatni. Jesensko listje z bučnin oljon pa caviar. Mhhm, že vidin vaše strinjajoče se obrazne poteze. Edini pogoj je ka prideš nagi z metuljčkon okrog šinjeka na party.
Z posameznikon se pa zmeniš za sobo.

Prosin predlagajte datum!

Miki Makoter

Lidij se je sicer trlo na Mine-i, samo je pa vprašanje ene manjše policijske "racije", saj je po mojem bilo 3/4 folka tam pod u-18 ali pa še pod u16....
Je pa tudi res, da taka oprosti izrazu "dičurdija" sicer napravi lokal oz. prireditev polno, a to je poln le prostor ne pa tudi blagajne. Ker ti običajno imajo v žepku denarja za vstopnino in mogoče eno pijačo in to je to.

Miki Makoter

Ka sem pa narobe pravo, saj pa po zakonu nema tou kaj tam iskati. Glede izjave o porabi € pa je vse resnica....

Podolski-20

Saj je v Avstrije povsod omejitev 16 let. Mislen ka tu nej nika narobe. Torej 17.10. pride Karma. En čas de trbelo še čakate :)

Primož Zrim

ja sam v avstrije je Z spremstvom 19 letne osebe + podpis staršev :) 

LUKA /

Na mladij svejt stojij :)

Sicer je pa tau v prekmurje vseposede, pa kama kole ideš, vijdeš u14+ vne ...

Primož Zrim

mene osebno ne motijo :) včasih so kere starejši bolj tečne :D
žuraš zase pa z družbo s kero si vne ;) zakon naj rašujejo tisti ki so zato pristojni!

sicer pa smo bli vsi hepi če smo lahko šli pri 14 kam al ne ? :D

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet