Youtube videi

|

Torej, glede na to ka vas je tu gor kar neka računalničarov man eno vprašanje za vas.
Kda odpren določeni youtube video, dan lepo pavzo in počakan ka naloži (slaba linija), prijden nazaj za en čas, dan lepo full screen, te pa mi začne znova nalagati celi video. In to je nej pri enon videi, pač pa pri polovici približno. Man občutek ka večino pri teh z visoko ločljivostjo.
Zaj pa vupan ka san zadosta razumljivo napiso in ka ma še što podoben problem, pa ka ga seveda zna rejšite :)

Fala lejpa za vse odgovore!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Spy

Torej, glede na to ka vas je tu gor kar neka računalničarov man eno vprašanje za vas.
Kda odpren določeni youtube video, dan lepo pavzo in počakan ka naloži (slaba linija), prijden nazaj za en čas, dan lepo full screen, te pa mi začne znova nalagati celi video. In to je nej pri enon videi, pač pa pri polovici približno. Man občutek ka večino pri teh z visoko ločljivostjo.
Zaj pa vupan ka san zadosta razumljivo napiso in ka ma še što podoben problem, pa ka ga seveda zna rejšite :)

Fala lejpa za vse odgovore!

lendavcan

Pozdravljen!

Ja to je pa ravno iz tega razloga, ker ko vklopiš ful-screen, ti avtomatično preklopi na višjo kvaliteto (se pravi iz 360p na 480p) da ni slika popačena in ti posledično mora znova nalagati. Ne vem če se da to kje izključiti, ampak se mi zdi da ne.

Spy

Hm nej san znau ka je zaradi toga ka se preklopi format videa. Tak ka to dela van vsen in je to normalno tak? Nega pomočij torej? :D

Zvonko Žižek

Nastavitve računa -> nastavitve predvajanja -> OBKLJUKAJ "Imam počasno povezavo. Nikoli ne predvajaj videoposnetkov višje kakovosti."
Edino, ka je pri toj stvari, je to, ka boš mogo biti skos prijavljeni v youtube-ov račun, ka de si zapomno te nastavitve.

Zvonko Žižek

Aja, je bil odgovor že vmes. No, dobro, zaj maš rešitev v sliki in besedi 

Spy

Aha zaj znan v čem je ''problem'' in kak ga rejšiti! Fala vsen za pomoč! :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet