Wireless ponudnik v okolici ms
Pozdravljeni!
Zanima me, če obstaja kakšen wireless ponudnik(isp), ki pokriva območje Ms-Bakovci-Rakičan?
Za vaše predloge vam bom iskreno hvaležen!
Lp
Komentarji
Mislin ka toga nega.
Edina alternativa je mogoče Mobitel?
Ne nisem mislil na Mobitel, Simobil,Tušmobil ipd.
Mislil sem, če obstaja kakšna alternativa tem?
nekša mastna antena pa nezavarovana omrežja bi lejko bila alternativa.
To san skoraj siguren ka nega. Lejko pa si kupiš 3g modem in se povežeš na internet ge koli kak z telefonon, samo telko ka naročnine ne plačaš. Zdi se mi pa ka tu v okolici sobote je 3g.
lejko si tudi s telefonon napraviš wireless točko (hotspot), pa se z rač. povežeš, če maš (najnovejši) android kak OS na telefoni, možno pa ka ide tudi na kerih drujgih.
Fico, kako to misliš, ne plačaš naročnine? 3G modemi, kelko jes znan, majo režo za SIM kartico in je isto, kak če bi se prek telefona, keri podpira 3G, povezuval. Naročnino, oz. prenešene podatke pa plačaš glede na to, kak maš paket sklenjeni pri telefonskon operateri.
V okolici Odrancih poznan par ludij, ka znan ka majo dostop urejeni prek WIFIja, neven pa točno što je punudnik (če trebej se pozaniman). Mislin pa ka signal pride iz Črenšovec... Plačuvlejo več kak za ADSL naročnino, samo delovanje sistema je pa katastrofalno. Redko kda jin dela kak trbej. Pa drugi problem je, ka če se što gor obejsi, ka downloda na pune, ka ide, te se lejko ostali škrablejo po riti... Je pa bil te sistem tan postavleni v glavnon zato, ker se ne da dostopati do interneta na drugi način (oz. se je te nej dalo), ker je slaba telefonska infrastruktura.
Če maš podoben problem, ka se nemreš priklopiti na internet prek ADSLa, ti priporočan, ka se na mobiteli oglasiš (znan ka drugi tuj ponujajo, samo je signal bistvenoga pomena za prenos podatkov in je pri mobiteli najbokša pokritost), pa pogledneš kakše pakete ponujajo za dostop do interneta. Večino mobitelov, ma vgrajeni bluetooth, pa se tak povežeš z računalnikon na njega ali pa prek usb kabla in ne nucaš wifija na telefoni.
Dvomin, ka je nekomi bil interes postavlati Wifi omrežje v Bakovcih. V mestih je drugačna zgodba, ker je dosti več lujdi, pa majo vsi mobitele ali prenosnike in tak pride Wifi do izraza. V bakovcih, pa ka bi 5 lujdi to dejansko nucalo...
tudi či maš kerikoli fon pri simobili orto paketi ali mobitelovon đabesti, lehko tistih 100mb dol ponucaš.
Neje glih nevenka povezava, ali za silo je, samo je pizdarija ka ti hitro teh 100mb ponuca tak ka neje glih neven kak uporabna zadejva
Pozdravljeni!
Zanima me, če obstaja kakšen wireless ponudnik(isp), ki pokriva območje Ms-Bakovci-Rakičan?
Za vaše predloge vam bom iskreno hvaležen!
Lp