Windows genuine advantage

|

A mogoče ve kdo, kako odstranit nenehno zahtevanje po instalaciji tega sranja?
Namreč vedno ko zaženem windowse morem klikat prekliči to instalacijo, ker če jo nadaljujem, potem mi bo vedno windows težil, da moja prog. oprema ni kompatibilna in tako sranja?

To je pa slika te aplikaciji, ki se vedno "vsiljuje" k instalaciji ob zagonu windowsow:
http://www.shrani.si/f/3/Xg/2pKo3GlQ/neimenovana1.png

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Miki Makoter

A mogoče ve kdo, kako odstranit nenehno zahtevanje po instalaciji tega sranja?
Namreč vedno ko zaženem windowse morem klikat prekliči to instalacijo, ker če jo nadaljujem, potem mi bo vedno windows težil, da moja prog. oprema ni kompatibilna in tako sranja?

To je pa slika te aplikaciji, ki se vedno "vsiljuje" k instalaciji ob zagonu windowsow:
http://www.shrani.si/f/3/Xg/2pKo3GlQ/neimenovana1.png

Unknown User

jes san pa mel ka se mi je ozadje spremenilo pa to.. pa san celi čas te genuine mel desno v koti pa gnjavo tuj celi čas
odstrano san pa tak:

1. Odpreš task manager (ctrl alt delete)
2. ideš v mapo c:\Windows\System32, pa poiščeš datoteko WgaTray.exe
3. V task manageri poiščeš te proces (WgaTray.exe) pa ga končaš, te pa moreš čimprle zbrisati WgaTray.exe v ovi prejšnji mapi (c:\Windows\System32) zato ka če dugo čakaš, se ponovno aktivera pa de pisalo ka ni mogoče končati procesa ka se izvaja (sprobavleš če ti v prvo ne uspe)
4. Ideš v Start -> Zaženi, napišeš not regedit, pa poiščeš naslednjo lokacijo v ton programi: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
5. Zbrišeš mapo WgaLogon, vred z tistin kar je notri
6. Ponovno zaženeš računalnik

Miki Makoter

@mickeycek ja to vem, da pol teži ta stvar in jo moraš na tak način odklopit. Samo jaz je do zdaj še nisem instaliral, tako da ne gnjavi še zaenkrat. Če jo recimo instaliram, bom mogoče moral iti po tvojih korakih. Samo jaz zaenkrat želim, da se recimo niti instalacija nebi pojavljala. Ker če je ne instaliram, pol nima tudi za kaj gnjavit.

Zdaj trenutno se mi pa vedno ko zaženem windowse pojavi ta prošnja "bla bla bla, klikni next da instaliraš to zadevo".
To bi rad odstranil, da se to več nebi pojavljalo in pol nebo problemov.
@čevap, tvoja rešitev tu ne deluje.

Nekako bi trebalo skinit stvar, da več to nebi avtomatsko zagnalo ob zagonu windowsow, samo nevem korakov, kako se tega lotil?

marko89 klosar

je pa tuj na enoj torent strani en crack s kerin lejko te genipig advantage dol zbrišeš, tak san je napravo

Prek Murec

1. Enostavno püste inštalacijo skaus te pa požene program ka ti ga je čevap predlago.
 2. Odklope avtomatsko posodablanje Windovsof
ali
Küjpe original

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. more delati .. ;-)

.. če pa nede, pa se te naredi trik, ka v Service profilih ideš v Network Service, prejk AppData fajlov disejblaš tokens.dat fajl, pa te v Software Licensing service disejblaš privzeti startup type in zamenjaš s tisten, v keron si prle zamenjo ali disejblo izvirni tokens.dat .. 

.. no, tau san zdaj tak na hitro pa površno pravo , pstopek je malo dukše, ti samo probaj naprle ovo foro, ka san ti dau .. minuta dela .. ;-)

Martin Podlesek

Vse dela ka so vsi pravili najbokše pa ka kupiš licenčni windows :D ^^ ccc naj to tu microsoft šte te skinejo :P ^^

qbase.

windows je za lidij z dosta časa, pa dosta živcami... ge že kda besedo windows vidin gratan živčen pa paničen...   :D result is: mac os x (ampak žal samo za macintoshe)

pero perič

mah včesne gor xp patch pa te pač inštaliraš to sranje pa to je to in maš kao orginalne windowse....meni ta stvar deluje lp

Majkel Đekson

windows je za lidij z dosta časa, pa dosta živcami
eh zakoj. pred dvema letoma dal gor, niti enkrat nej mel problemof do zdaj :wub: je pa rejsan, ka moraš znati tudi delati kaj z njimi (kakši antivirusniki, updejti pa to), zato pa so za lidij z posebnimi potrebami "*žaljiva vsebina je bila odstranjena* -proof" os iksi.
:)

Janez Kranjski

Najbole enostavna varianta je v hosts file dodati adreso, kero nuca WGA za preverjanje in napravti loopback na home. No more authentication crapola. :P

Janez Kranjski

PS: Ali pa inštalejraš 64 bitne XP-je (corporate!) z genuine VLK keyon pa si na konji. Predvsem se to splača, če maš vsaj 4 gigazloge ramnikov in seveda procesor s 64 bitno arhitekturo.
Čüdno, ka še nišče nej predlago, ka si Visto (lol) naloži. :)

Miki Makoter

ma zdaj sem instaliral to stvar in spustil skozi zadevo, ki jo je predlagal čevap in dela zadeva.

Glede samih windowsow se pa stinjam, da včasih vedo tak pošteno težih....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet