Volitve 2011
Bo na oblasti po 4. decembru leva ali desna opcija?
Makarovič in Štrajn za MMC o predvolilni kampanji
Ljubljana - MMC RTV SLO
"Pomladne stranke imajo vsekakor veliko boljše izhodišče za zmago na volitvah," meni Makarovič. Štrajn: Mislim, da je večina volivcev in abstractosicer naklonjena levi opciji.
Komentarji
Slavko Šebjan
a je kakšna razlika če je na oblasti levica ali desnica kradejo oz povejdano lepše poslujejo z državo oboji, politično nastavljajo lidij eni pa drujgi, sprenevedajo se isto vsi,....
dokler mo meli te volilni sistem keroga mamo zdaj to pač nejso volitve v pravom pomejni besede. Isto je na občinski ravni, ka narod voli stranke in nej ljudi.
ukinite politične stranke, ukiniti borze, obresti na bankah,... še marsikaj trbej ukinite, tudi turbokapitalizem keroga mamo zdaj trbej modificerati, znan ka se čuje to kar skrejgano z splošnim mišljenjen je pa istina ka de trbelo marsikaj spremenite v naši družbi, ka de ta lejko ponovno normalno zaživela,... In kda de se pojavo človek keri de dejansko zarezal v te probleme - te lejko gučijmo o volitvaj in novih kandidatih,....
Pa, dobro, Slavko, obvladaš tij slučajno še kaj drügoga kak copy/paste z MMC-ja?!?
Slavko Šebjan
ben_gurion mogoče več kot ti
Aja, vijdin, slikice šče znaš dodati... pa linke pa te fore...
Eh, nema veze, škoda časa...
Fajn mi bojte!
Bo na oblasti po 4. decembru leva ali desna opcija?
Makarovič in Štrajn za MMC o predvolilni kampanji
Ljubljana - MMC RTV SLO
"Pomladne stranke imajo vsekakor veliko boljše izhodišče za zmago na volitvah," meni Makarovič. Štrajn: Mislim, da je večina volivcev in abstractosicer naklonjena levi opciji.