Video program za razrez filmčka

|

Priporoča keri kakšne dober program za razrez videa? Malo naprednejši kak je window movie maker? Ker mi wmm na Clipse razdelij video, te pa moren še tiste clipse po nepotrebnon rezati in jih skuper skladati.
Man ene intervjuje kere bi mogel razrezati in v enoga dati z določenimi prehodi in podnaslovi.  Video je dugi recimo 1 vro, ampak jes ga dejansko nebi gledal saj so mi že določili izseke od sekunde do sekunde kere moren uporabiti.
Adobe Premiere je verjtno bole za zahtevnejše uporabnike ali?....

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Tadej Kreft

Priporoča keri kakšne dober program za razrez videa? Malo naprednejši kak je window movie maker? Ker mi wmm na Clipse razdelij video, te pa moren še tiste clipse po nepotrebnon rezati in jih skuper skladati.
Man ene intervjuje kere bi mogel razrezati in v enoga dati z določenimi prehodi in podnaslovi.  Video je dugi recimo 1 vro, ampak jes ga dejansko nebi gledal saj so mi že določili izseke od sekunde do sekunde kere moren uporabiti.
Adobe Premiere je verjtno bole za zahtevnejše uporabnike ali?....

dupont

premiere neje tak zahteven neje pa najbole na izi.dobro je tou ka maš ceji transport panel not

BuLsHiT

sony vegas (no bar par lejt nazaj kda san ga nuco je preci simple za uporabo blo) 

Dejan N.

Pinacle studio je prece nezahteven, maš možnost, ka san ugotovi scene, lejko pa to tudi izklopiš

Bojan Peček

Ge san nej mel nikših predhodnih izkušenj, pa san relativno hitro skapčo in uspešno uporablo Cyberlink Powerdirector.

Lejko dejvleš tudi efekte, muziko... meni je kul.

Abbey Dawn

Od vsega ka ste na šteli Corel Video Studio X3 nema konkurence, gledano s stališča enostavnosti in nabora funkcij ka jih ponuja. Pozabite zdaj na Mac OS, predvidevan ka @warioth uporablja Okna. Adobe Premiere je prezahteven za začetnika, Sony Vegas je pa tude nej boug zna ka.

Če maš celoten programski paket Nero, obstaja tude zbirka NeroVision, ki je malo naprednejša od Movie Makera in prav tako enostavna za uporabo.

Tadej Kreft

Hvala vam za priporočila! Sicer Adobove programe obvladan (predvsem grafične). Premiere pa je nekaj malo bole zahtevnoga in bon se ga sicer loto, ampak gda de malo več časa. ;)
Te pa probamo te Corel Video Studio kakšne funkcije ma :)

Andrej Horvat

San sprobau Corel Video Studio X3, pa neven ka je naopak ampak kda si dodan video not ka bi ga "razrezau" oz. dan PLAY ka bi ga pogledno mi slika zmrzne, zvok pa dale ide.
Se še komi to dogaja?

Đoonie Škafar

San že skoraj vse sprobo od teh programov pa se mi še Sony Vegas najbole dopadne je dokaj enostaven za uporabo in ma dosti vtičnikov oz. dodatkov.
Je bilo naredenih že dosta profesionalnih video clipov za firme

danilo vidovič

Jaz uporabljam Ulead Video studio 11 program, delam montaze itd.,pa sem zadovoljen z njim. Pinacle ali pa  Roxio mi nikakor nista vsec. Moras pa imet grafiko in procesor dober za  te stvari. ajd. L.p

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet