Vaše mnenje glede slovenskega produkta
Živjo.
Prosil bi vas, če raziskavi za diplomo o slovenskem hi-tech produktu namenite 3 minutke in izpolnite anketo 15 vprašanj - www.mojaanketa.si/anketa/214256209/.
Najlepša hvala. :)
Komentarji
Pri takšij zadevaj se skoz napiše, što raziskuje, ka raziskuje in zakoj raziskuje ter ka de delal s pridobljenimi podatki.
Sicer san rejšila ampak anketa nema glij nekše pretirane forme in rdeče niti. Ka te majo promocijski materiali z dlančnikom in plačuvanjon pa naročanjon jestija, recimo.
te i bar link zalepiwww.mojaanketa.si/anketa/214256209/1/ ka se še s tem nedo matrali zej sen ti ga jaz drgačik pa či diplomsko delaš pa linka ne veš zalepiti je te že tudi žalostno.
ja delanje diplome pa leplenje linka na forum je jako povezano :D
Saj zakaj bi se pa izdala kdo je?Daj povej,od ankete boš pobrala denar mi ankentiranci pa brez vsega!Vsi si nekam izmišljujejo za diplomsko nalogo "KAO".A davčna ve?
Nekje plačajo anketirancem 10-15 evrov na anketo.
Saj pa če ti kaj ne paše...enostavno ne rešiš. To je to.
Sicer pa či tudi bi što kaj zaslužo tak ( kar sicer močno dvomin ), me pa resno boli k... TI pa si očitno eden tistih "bouk ne daj, ka bi što zaslužo 10 eur, ge pa nej" . :)
Živjo.
Prosil bi vas, če raziskavi za diplomo o slovenskem hi-tech produktu namenite 3 minutke in izpolnite anketo 15 vprašanj - www.mojaanketa.si/anketa/214256209/.
Najlepša hvala. :)