V Murski Soboti ne bo drugega kroga
Komentarji
Fluorescentni povzpetnik z energijo odhaja na politično smetišče. Kljub trganju plakatov, "volilnih" portalov in brezplačnikov ustanovljenih v zadnjem trenutku za potrebe volilne kampanje in nenehnem pljuvanju Štiheca s strani SDS klonov na forumih.
SDS-ovcem se že počasi svetlika kako bodo pušnoli letos in kako jih bo Janša nogiral :)
Vseeno je na drugem mestu še vedno Bencik , torejso važni samo glasovi teh dveh.
čriček, še enkrat poglej pa boš mogoče koga drugega videl na 2 mestu...
Čriček ti malo slabo to gledaš. Kda dobimo kakši izviren velikanski .gif že pa?
Popaj, kako pa komentiraš podatek z iste ankete, da ima modra lista le 4%???
Slavko Šebjan
tako je tudi prav,pametnejših ni kot je anton štihec. kaj drugim pomaga izobrazba, če pa ne znajo razmišljati
Modra lista je kandidatka za župana?Zanimivo... Ali ka misliš s ten povedati buzdo?
Chevapcic Himself
.. baujde 2. krog ..
.. fajn de tau volilno soočenje med Bencik inu Štihec kak big finale ..
@Svarog88
Mislin, ka župan pa modra lista nekak fkup pašejo. In župani je anketa pokazala 55%, modri listi pa ista anketa 4%.
Zanimivo ... kak to komentejraš?
Dušan Bencin?
Modra lista se je danes komaj uradno predstavila na tiskovni konferenci. Anketirali pa so že bistveno prej.
Poleg toga so anketarji spraševali za listo Modri zbor, ki sploh ne kandidira, nej čudno, ka folk neje razmo ka ščejo.
Tak ka buzdovan ne sekiraj se preveč zaradi omenjenih 4%, povozili vas bodo :)
Če te pa že skrbi samo 4% Modrega zbora, se rajši pitaj ka pomeni 4 % za energičnega fluorescentnega kandidata SDS, ki po novem ne plačuje bencina in si "sposoja" slike z drugih portalov. Je že napravo samomor?
Zelo zelo blizu mojim današnjim napovedim, napisal sem jih ob 15:00, da ne bo kdo rekel da goljufam:
http://sobotainfo.com/novice/ogled/10326/?s=mn
Ja buzdo saj razmin te ka ščeš povedati pa ka te skrbi ali glej, kak je že Popaj povedo kda so že anketirali lidi?! (Nina media se mi zdi ka je bila ali ka je že...) Dosta prej kak pa je sploj bijla kakša predstavitev Modroga zbora. Pa tudi, če to zanemarimo. Dosta lidi je ka mogoče neščejo takših stvari kak so nekša združenja, stranke, liste itn...Bistvo toga ka ščen povedati je ka, či ges volin Slavinca še nej mus ka se strinjan z načeli stranke LDS. Vala pa tudi nasprotno, kakši "radikalni" zagriženi pripadniki LDS-a se mogoče ne strinjajo z Mičojon ali do ga volili samo zato ka pripada toj stranki.....Pač njega san zdaj zel za primer.
Predstavitve modroga zbora se že pol leta odvijajo, pač na svoj način. Sicer pa počakajmo na kakšno drugo anketo, štera de se delala zdaj, ko se je volilna kampanija začela. Se pa strinjam, da ima pri lokalnih volitvah več teže kandidat kak stranka, zato pa se eti ene tak divje proba minejrati.
Ka tistomi ka ti je blizi je ležej biti nevoščeni kak ovomi daleč kraj.
@buzdovan,
daj se že nafči egnouk, ka Modri zbor ni isto kot Modra lista. Modri zbor je civilno gibanje in ne kandidira nikjer, Modra lista pa je vložila uradno kandidaturo. Civilno gibanje se lejko reklamira kadarkoli in kjerkoli, Modra lista pa samo v času volilne kampanje.
Tudi ge san nej dobro napiso neven kama san gledo, torej moj predzadnji post se nanaša na MODRO LISTO nej zbor!
buzdovan ti imaš pa res pravo ime. Stalno tolčeš po nekomu.
Bravo tinka !!! Ime pove vse. Poglej kot primer Priimek župana in pa svetnika z njegove liste, ki piše pod vsemi temi nicki.
anketa gor, anketa dol. lista je pijsana kak ciganski kaput. me zanijmle, kak dugo do tej veseli fküpnalovlenci prenašali štiheca. kelko ga poznan, nekše velke tolerance ne premore, ponavadi se pa na vse san najbole razmi.
pogletnite kombinacijo.....najslabša varijanta ka zmagata lopova benc in horv , druga varijanta ka zmagata lopova slav in pavl , če vidim te lopove je še najboljši štihec , on si je že nakradno , verjetno,....ma zadosti!!!!!!!!!!!!!!!!
podpiši se pod to z imenom pa priimkom, če si upaš
anonimno se vsakdo upa srati po drugih.
tudi ti si ne upaš...........dobro , da vem tvoj priimek , svtarno si džek...kdo so največji lopovi v prekmurju , kot si slišal denarja za nas ni!!!!!!!!!!!!prekmurje!!!!!!!!!!!!!!ni!!!!!!! lopov horvat , bencik to je ta banda , druga banda slav..... pavl..........lopovi , svojih delavcev ne plačujejo , kot sem slišal , ostane samo ŠTIHEC......................
čuješ miren vej pa zmejri se :) ime se ti nej gli posrečilo ;)
Če de štihec župan nemo mele 20 % brezposelnoste ampak 40 % !!!
24ur.com/bin/video.php