Umrl je Lojze Slak 1932-2011

|

Umrl je velikan Slovenske narodne glasbe Lojze Slak

Počivaj v miru.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čriček

Umrl je velikan Slovenske narodne glasbe Lojze Slak

Počivaj v miru.

Joško Joras

Velki človik je biu pa dosta je napravo za slovenijo! Naj počiva v mejri!

R.I.P.  =(

Xxl91 /

Što bi si mislo!! ka de tak hitro se poslauvo od nas!! Počijvaj v miru Lojze Slak!! R.I.P

Landini

Počivaj v miru. Glasbeni velikan svetovnega kova.

Marjetica Marjet

Gospod Lojze, počivajte v miru. Na vašo muziko sem vedno rada pela in plesala in to se nikoli ne bo spremenilo.

- -

Pesem Čebelar je verjetno največji hit narodnozabavne glasbe v Sloveniji vseh časov. Nastala je sicer dosti za Golico, zato tudi nima toliko predvajanj in še kaj.

Zelo sem spoštoval Slakovo glasbo... Bil sem na njihovem koncertu na Soboških dnevih in mene so navdušili. In to je tudi edini koncert, na katerega sem šel samostojno v zadnjih desetih letih kar se tiče Soboških dnevov.

Uroš Šnepf

Dragi Lojze Slak poćivajte v miru in naj vam bo lahka slovenska zemlja vaši družini pa želim moje iskreno sožalje in na vaše pesmi nebon nikoli pozabo ker ste imeli res lepe pesmi še posebno ta Čebelar :)

dupont

trotli eni sožalje se izreka nej pa želi ali pa vošči

vruuum

Resnično se mi zamalo zdi da portal takšnega kova za kakršnega se ima S.I ne poroča v svojih rednih rubrikah in informacijah o smrti Slovenskega velikana NZ glasbe .G Lojze Slak nam je zapustil ogromno dediščine ,lepo slovensko besedo  predvsem pa izjemno glasbo . Počivajte v miru g.Lojze

ofels

Umrl je še en velik Slovenec, čigar delo bo še dolgo odmevalo v slovenskih ušesih, Vaše pesmi bodo še dolgo živele, predvsem pa ohranjale narodno zavest. Hvala vam Lojze in naj Vam bo lahka slovenska zemlja.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet