TušMobil Brezmejnih
Zanimajo me ti paketi od TušMobila, brezmejnih 200, 1000, 2000, X. Torej kelko san zvedo tu porabljaš enote. Ena enota je ena minuta, sms, mms, mb. Zanima me, kje je catch?
So te enote mišljene samo za omrežje TušMobil, za vse ostale pa se extra doplača?
Je ena enota isto, če recimo gučiš 3 sekunde ali 1 minuto. Oziroma kakšen je interval?
Neman zaj časa čitati drobni tisk, ali pa iskati druge info glede teh paketov. Če ima nešče takšen paket naj mi malo prosim objasni kak to zgleda.
Hvala!
Komentarji
Pomembno je, da se nahajaš v njihovem omrežju.
SMS in MMS sporočila ter prenos podatkov se bodo odštevali iz vaših enot v paketu samo takrat, kadar se boste nahajali v radijskem omrežju Tušmobil. Zato vam svetujemo, da ste pozorni na to, v katerem omrežju se nahajate. , drugače ti ne beleži porabe:)
Pazi tole:
V kolikor je uporabnik v času uporabe storitve prijavljen na radijsko omrežje ponudnika nacionalnega gostovanja, se za klice znotraj paketa uporablja obračunski interval 180 sekund, za klice izven paketa pa 60 sekund. V Tušmobilovem radijskem omrežju je obračunski interval za klice 30 sekund.
Tako, da je zelo pomembno da si njihovem omrežju, drugače te lahko to fajn stane:)
Še ena iz pogojev o uporabi teh paketov:
Kadar se boste nahajali v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, je obračunski interval za opravljene klice 180/180, sporočila in prenos podatkov pa so v tem primeru plačljivi po veljavnem ceniku Tušmobila. Če želite preprečite neželene dodatne stroške prenosa podatkov, lahko enostavno blokirate prenos podatkov in s tem tudi prejemanje in pošiljanje MMS sporočil, kadar se nahajate v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja.
ta pa je huda....se pravi, če nimaš omrežja tušmobil(gostuješ tušmobil mobitel), potem je ta paket brezvezen, ker to velja samo za omrežje tušmobil.
Če imaš nastavljeno omrežje TUŠ -mobil in to ročno, do tega ne prihaja, in še drugo , če kličeš v tujino se ti stroški klica ne računajo iz , enot temveč so v naročnini obračunani in plačljivi posebej, torej enote veljajo samo za klice in sms v Sloveniji.
1 enota je en sms ali minuta pogovora v vsa omrežja v Sloveniji!Če kličeš samo 35 sekund se ti obračuna 1 enota.
180sek interval!!! Torej gučin 10 sekund, zbijejo pa mi 3 enote. Sux, ne?
Ma OK, saj kak je pravo čriček, če maš na ročno nastavljeno ne bi smel biti problem.
Pokritost GSM pa majo dobro poštimano, s tem ka je UMTS "v malori!" :/
http://tusmobil.si/poslovni-pomoc-in-informacije/zemljevid-pokritosti.html
Brezmejnih 200, dobra naročnina izpod 10evr, dovol za celi mesec, več ne rabiš.Dobiš za primerno ceno oz. doplačilo tudi dobre telefone, pokritost je odlična .
No ja to če je 200 enot zadosta je relativno :) pozan tudi takše ka ponucajo 1000 smsjov do 17 v mesci, :)
Klikor vem ima Tušmobil slabo pokritost omrežja in slabe signale. Tako sem slišala. Pa še ostale štose imajo baje.
AnaLiza Tušmobil ima zelo dobro omrežje ker ga imam sama in do zdaj nisem imela še nikoli problemov zadnja leta.Tak da se s to tvojo izjavo ne strinjam.
Tako sem slišala, ne vem, mogoče odvisno, kakor kje.
Priporočam ogled testa mobilnih omrežij, v PDF obliki.Test mobilnih omrežij
test mobilnih omrezij je bil opravljen 2008, danes pa smo 2011 :)
marsikaj se je spremenilo :)
Zanimajo me ti paketi od TušMobila, brezmejnih 200, 1000, 2000, X. Torej kelko san zvedo tu porabljaš enote. Ena enota je ena minuta, sms, mms, mb. Zanima me, kje je catch?
So te enote mišljene samo za omrežje TušMobil, za vse ostale pa se extra doplača?
Je ena enota isto, če recimo gučiš 3 sekunde ali 1 minuto. Oziroma kakšen je interval?
Neman zaj časa čitati drobni tisk, ali pa iskati druge info glede teh paketov. Če ima nešče takšen paket naj mi malo prosim objasni kak to zgleda.
Hvala!