Turistične agencije v Prekmurju, vaše izkušnje

|

Mene pa zanima, kakšne so vaše izkušnje s Turističnimi agencijami, katere se vam zdijo najboljše in katere najslabše.Zanima me predvsem organizacija predbožičnih izletov v Avstrijo ali Nemčijo. Katero agencijo mi priporočate? Kakšne so vaše izkušnje?
Pozdrav, Dean.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Mene pa zanima, kakšne so vaše izkušnje s Turističnimi agencijami, katere se vam zdijo najboljše in katere najslabše.Zanima me predvsem organizacija predbožičnih izletov v Avstrijo ali Nemčijo. Katero agencijo mi priporočate? Kakšne so vaše izkušnje?
Pozdrav, Dean.

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Do zdaj san na predbožični izlet šau samo z dvema; s Klason v Salzburg - korektno, a nič posebnoga in z Sončkom - Praga; dobro.
Tak ali tak je v cejni samo osnovno - prevoz in kratko vodenje, mogoče še zavarovanje. Zato je boljše vprašanje kam in za kelko dni? Škoda ka niti eni nemajo napr. Južne Češke ali pa Južno Moravsko ali pa Vzhodno Madžarsko. Vsi samo Dunaj, Budapešt, Salzburg, Insbruck, Bad Ischl, vse totalno brez domišljije..... bljak.

Kaj pa vam je bilo všeč pri Klasu? Organizacija izleta recimo je bila dobra?
Klas organizira decembra štirikrat izlet na Dunaj, pa me zanima, če se vsi štirje termini napolnijo (biti mora 40 oseb). Kaj se zgodi, če ni prijavljenih toliko oseb? Se izlet odpove ali je potrebno doplačati kaj?
Je bil kdo lani decembra na enodnevnem izletu na Dunaju al v Munchnu z agencijo Klas?

Skriti, hvala za odgovore...Zanima me še nekaj: koliko je približno potrebno plačati za ogled znamenitosti na Dunaju? Če potuješ s Klasom, me zanima, če organizirajo tudi kosilo in koliko je potrebno plačati. Baje je na Dunaju ful mrzlo, pa me zanima kaj vi menite o tem...če je to res ali ne...Kako pa je kaj z avtobusi? Imajo wc in kolikokrat se avtobus ustavi na poti do Dunaja?
Skriti, če ni skrivnost, katera mesta pa si si ogledal z agencijo?

Dean24 stavrno si začetnik. Avtobusi nemajo Wc - jov bar že 10 let; nekša finta z onesnaževanjem... Če je na Dunaji mrzlo? Isto pitanje: ali je v Soboti mrzlo? Včasih je, včasih pa nej...lejko tudi dež ide. Če je potrebno in koliko plačati... seveda!!!! Pa na informativnem listku si prešte, kaj zajema cena. Prevoz in vodenje po mestu (mimo Hofburga, Štefanovo cerkev, mogoče Šonbrun (če ta pozimi odijo) in to je vse..... te pa na rajanje, ge grog košta 5 evrov. Kosilo na Dunaji? 20 - 30 evrov (edino če boš za kosilo jedel Gulašsupe he, he..) Nihče ti ga nede organezejro. Naj ti opišen pot. Štartaš v Sobote se staviš na tiston Landzeiti (postanki na Landzeiti so svinjarija, ker so Landzeiti najdrakši, samo ka,  če tan vodič in šoferi za šenki dobijo, verjetno še provizijo) in te pridete na Dunaj. Uro in pol zunanjoga ogleda, pa  par vor prosto na tiston božičnon senje, te pa domov. In postanek v Landzeiti, ka ne pozabim. Kapiš?

Dragi buldog, če bi že kadarkoli bil na kakšnem potovanju z agencijo, verjetno ne bi spraševal....Sprašujem ravno zato ker sem začetnik, ampak na kakšnem forumu karkoli vprašati (ne hvala, ker odgovore dajejo le očitno čudni ljudje).
Za tvojo informacijo: eni avtobusi imajo wcje, zato sem vprašal, če ta agencija ima...Tule imam nekaj z ene TA: prevoz z avtobusom turistične kategorije (HD, klima, video, WC) z vključenimi cestninami in parkirninami.
Kot vidiš tale agencija, ki omogoča potovanje na Dunaj, ima avtobuse z wcji..
Ni isto, če je mrzlo na Dunaju ali v MS, ker sem slišal, da je na Dunaju veliko bolj mrzlo kot pri nas zaradi nekega mrzlega vetra, ki tam piha...Baje bi naj bila kar občutna razlika...Mene je samo zanimalo, če je to res...
Saj vem, da mi kosila ne bo nihče organiziral niti tega ne pričakujem, ker si za razliko od tebe in drugih Slovenčkov ne računam, da mi bo vse padlo z neba, ampak imam svoj denar....Pa ne sploh ni bilo vprašanje, če mi bo kdo organiziral in plačal kosilo (po tvojem verjetno kakšna dobrodelna organizacija), ampak me je zanimalo, če se na Dunaju sploh gre kam jest ali pa se samo hodi...
Saj vem, kaj zajema cena, jaz sem vprašal koliko je potrebno plačati za zunanje oglede in vstopnine....Glede na to, da si tako odrezav človek vsaj tule na forumu in glede na to, da z ničemer nisi zadovoljen, te jaz kot kakšen delodajalec ne bi zaposlil, kjer bi imel stik z ljudmi....
Ne vem pa, zakaj sploh hodiš z agencijami, če je vse brez domišljije...Pojdi z avtom ali z balonom v tvoje sanjske kraje in ne pametuj po forumih....Ali ne veš poti na Južno Češko...Eni ste res too much zakomplicirani, naj vas prenaša kdo more....
Še vedno pa upam, da se bo našel kdo, ki bo znal odgovoriti korektno in brez pametovanja na moja vprašanja glede Dunaja.
lp.

droptovič

@dean24
ti si mi isto tak čuden ka spitavleš v nedogled, kak vsi mi šteri odgovarjamo.
če že maš dukšo vprašalno lajtungo, te idi vűtro v agencije pa zopijtaj,nej.
ali pa san ne vejš ka bi.
@buldog bar zna ka odgovarja, kapito? :))

Samo rejsan, človeki ščeš pomagati, te pa dobiš po nousi in te obloži z nekaj pridevniki.
In na koncu ugotovi, ka smo mi zakomplicirani - on pa nej. Spitavle za Klas - pa točno znan, ka Klas nema niti enoga avtobusa z vecejon. In nasplošno san se že dugo nej pelo z avtobusn, ki bi imel vece. Sa se pa vozo z avtobusi, ki so imeli napijsano, ka imajo WC, pa so v tiston prostori potem meli neka drujgoga in kelko se spoumnin, mi je šofer razlago, ka jih več nesmejo meti, tak ka... Sicer pa do Dunaja je trij vore in kusur, do postanka pa voro pa pol, no edino če je štoj betežen na majere ali pa pun piva...
Tudi spitavanje za vreme za potovanje za en den je brezveze, ka ne uporabim kakšega drujgoga izraza.
Glede programa in hrane se mi sploj ne da več replicejrati. Dejan, drugič pa upoštevaj nasvet dotmantraša. In bodi vljuden. In ne žali vseh Slovencov, če si tij nergač. In ne odgovarjaj mi, ker mi nemreš povedati nič novega. Lepo se imej na Dunaju.

jože55

Agencija Center iz Sobote, fejst dobra agencija-organizacija 1a, cejne so super,  pa vodička Darja M-jo priporoučan

Tadeja Ferbežar

definitivno TA Sonček v M. Soboti  . Napravijo oz. uredijo potovanje, počitnice, izlet po tvojih željah, tudi če nimajo sami tega v programu. Prideš, jim poveš želje, ti poiščejo na spletu vse možne destinacije (tudi takšne v samoorganizaciji), izbereš in uredijo vse namesto tebe! V agenciji se lahko predvsem obrneš na Anito in Matejo, ki s svojo strokovnostjo poskrbita za super počitnice .. Škoda je edino za Melito, ki na žalost več ne dela na Sončku.  

miic miic

ja na dunaji rejsan ponavadi fuda močen veter. to je pa tudi vse. vači pa isto kak sobota

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet