Torte
Zanima me samo či što zna ge deljo dobre torte po naročile Fala že v naprej
Komentarji
Slaščičarna Rogljiček. Ljutomer, Pristava.
Helium
Meni so najbokše od vseh v Pohorskoj kavarni v Maribori.
Sploj nutelina nema konkurence. Je pa rejsan ka je malo daleč, pa še prece drage so.
v moravcaj pralineja....
Mogouče kera od teh, ka majo registrejrano doponilno dejavnost (peka peciva). Malo poguglaj pa jih pozovi - v Pomurji jih je že preci.
Daleč najboljše so v slaščičarni v termah Bad Radkersburg. Cenovno enako kot pri nas vendar kvaliteta daleč pred našimi.
lipovci
tnx za informejšen:)
Lani smo naročili veliko torto za poroko (tri različne torte - ena na drugi) v Medolini v Beltincih. Zelo so bili prijazni, so se potrudili. Torta je bila tako vizualno kot tudi po okusu *fantastična*! Mnogi so rekli, da najboljša torta, ki so jo poskusili. (Torto so nam brezplačno pripeljali na dom!!)
Pred dnevi smo imeli drugo, sicer manjše slavje in sem enostavno, nizko torto naročila v Pralineju - kao, da sprobamo, ker so neki novi in kao zelo dobri. Vizualno je res bila lepa, tudi osebje moram pohvaliti, saj so bili zelo prijazni in vse. Vendar torte nismo mogli razrezati. bila je enostavno premehka in ker je imela tisti beli ovoj, se je kar sesula, ko smo jo rezali. Prej smo jo imeli v hladilniku cel čas, tudi nož je bil električen, ampak masa je bila preveč preveč mehka. Na koncu je kljub dobremu okusu bila cela packarija.. S Pralinejem pač slaba izkušnja z moje strani in jih ne priporočam.
Gregor Celec -
http://www.medenjaki.multiservers.com/index.htm
Redno so dobre in napravi ti takšno kak ščeš.
tlc.howstuffworks.com/tv/cake-boss - če maš slučajno preveč pejnez :D
joj, samo pralineja nej...
Mateja Škalič
Tüdi ges lejko predlagan Pohorsko kavarno, če je nej predaleč.
Tudi jaz s Praline nimam dobrih izkušenj, ravno tako ne z Diano. Na koncu sem pristala na tem, da torto naredim sama doma, ker je potem res taka, kot jo želim. No, razen, če se kaj ne ponesreči.
Za to Pohorsko kavarno sem že slišala, da imajo dobre stvari, ampak še nisem uspela stopiti do tja. Sicer so mi pa všeč tortice iz ene lendavske slaščičarne. Ne vem sicer kako se imenuje, ampak njihove tortice prodajajo v Kulturnem domu v Lendavi. Tista orehova s kislo smetano je vrhunska.
Zanima me samo či što zna ge deljo dobre torte po naročile Fala že v naprej