Šušmar za fasado
Pozdravljeni!
Mene zanima če je što pripravleni tu z prekmurja ali z okolice napravite zaenkrat samo dve steni fasade do zaklučnoga sloja.
Plus toga bi še nucal rušt in pač ka še nuca za lepljenje stiropola.
prosim ka se što javi na te mail: [email protected]
ali pozove na 040 804 563
lep pozdrav
Komentarji
Nej lih priročna zadeva, kda po čem takem sprašuješ in se potem "predstaviš" s svojim mailom kjer sklepam izdajaš svoje ime in priimek, hkrati pa dodaš še telefonsko številko (sicer vem ka dobronamerno misliš), a slej ko prej se lahko kdo najde in te prijavi oz. ti pošle za 1 mesec inšpekcijo, kera de te povprašala po računih za opravljeno delo (je mel lih znanec pred nekaj meseci s tem izkušnje in verjami da nej prijetna zadeva, kda te sosed prijavi in pridejo vö in nemaš dokazila za opravljeno delo).
Moje priporočilo je, da bolj pazljivo pri teh zadevah.
Je pa res, da lahko na ta tvoj način prišparaš lepe denarce...
Vprašaj uporabnika Krpan-a - on je razlagal nekaj o fasadah in ostalih gradbenih delih, pa po moje ti on napravi fasado brez rušta
Dejasnko si lejko zakonsko odgovoren če iščeš delo brez računa? Neje to bole v domeni izvajalca ka nesmi delati brez računa? Mislin ka tude če ti napravi što kaj tak na čarno, je nakonce on odgovoren nej pa stranka... Če zna što kak je, ka me resno zanima :) P
Na Krpana boše lejko računo komaj po referendumi, ka je do tečas full zasedeni z propagandof prouti.
Njegvi pomagači do pa med počitnicami člani Organizacije "Tukaj je Slovenija". Prijdejo, zakelijo pa odijdejo. Prijde tudi Moja ***. Prva liga malar.
Majke mile zaj san pa že čemeren na vaše off-topice !
Rad bi samo znal za nekšoga majstra kere zna fasado delate ka bi mi samo dvej steni nekaj popravo in pika. Če de mene na čarno delal ali nej je moja zadeva in sicer je kuča nej v sloveniji tak ka naši policijski drekači mi nika nemrejo.
Zanima me še če kdo koga pozna ka izposojuvle odre (rušte)
zakoj nucaš rušt za fasado me je pa nej jasno :):)
ruš je nekaj čista drugoga kak oder :):) telko samo za inf :)
pa ka oder ti je nej jasno? gradbeni oder ali kak naj napišem
Pozdravljeni!
Mene zanima če je što pripravleni tu z prekmurja ali z okolice napravite zaenkrat samo dve steni fasade do zaklučnoga sloja.
Plus toga bi še nucal rušt in pač ka še nuca za lepljenje stiropola.
prosim ka se što javi na te mail: [email protected]
ali pozove na 040 804 563
lep pozdrav