Superli
Ka se zaj dogaja z superlijon? San čül ka do ga baje zaprle ale nekaj.. Zna štoj kaj?
Komentarji
Glede na to, ka je notri 20-30 lidij (ko se ne odvija kak koncert), se sprašujem, kako še zaenkrat laufa zadeva (če odšteješ stroške elektrike, najemnine, stroške kelnarov, varnostniki ...)
aja, da ne zgubljamo besed o dj-u. No če seveda brez zamere lahko tako imenujem človeka, ki tam vrti muziko. "Bum, bum, bum... on se pa dere "kdor ne skače ni slovenc"." Ali pa zadnjič smo se ob 4h ustavili pa je bilo notri folka tam ene 15 ljudi, sami neki pobalini, ki so komaj dopolnili 18 let, dj se pa po mikrofonu drl "ajde gremo zdaj za vse, ki se ga bodo prvič v življenju do kome napili" HALO WTF??? Smo eno rundo ruknili in vujdi od tam.
Taka, če je tvoj podatek goX točen, potem glede na omenjeno stanje samo z veseljem povem RIP super li ms.
hahaha drl "ajde gremo zdaj za vse, ki se ga bodo prvič v življenju do kome napili" ta stavek je zmagovalen:D
SuperKomedija :D
Ja to se je po mikrofonu drl. Sploh ne vem, če je dovoljeno tako "javno" vzpodbujati pitje alkohola.
ja saj... :D
v avstriji je to tradicija, mc-ji non stop vzpodbujajo njihov KOMA TRINKEN... in vsaj 10 krat čuješ ... wir alle wollen fichen :D.. samo to bole proti konci :D.. glede super-lija pa no comment...
mja.. samo še zaj mi je nej noben pravo ka je z njin:P
v nemčiji pa cujes: Wir wollen ficken :P
dugo je zdrzo lol
Kelko ge znan je baje ob petkaj že zaprejte,obratuje še kao samo ob sobotaj.mo vidli kak dugo.
M3 se prenavla ,superli zapira zakon:)
eh.. se ide v pizdo:D
mogoče se nazaj diana odpre :) hehehhe
kda se diana odpre se park zapre:D
nevem kaj samo pluvate vsepovprek, sicer me ne presenecate, to tak vidis povsod. mam pa filing, da se gre za to ker prihajajo iz stajerske(sam sem iz mbja, z lijom nimam nic, samo na ptuj hodimo dosti, ko pa se v ms odprl pa smo se ta hodli). meni osebno je puna lokal vsec kar se vizualnosti tice, muzka bi lahko bla boljsa(zato kr je delalo vec djev pomoje). smileys-s: to kar ti opisujes verjamem, gre pa se za oniga DJ METODYa, ki je mislim, da tui sfuko situacijo zaj, totiga debila je tak cajt povozo, nevem zake so ga še sem gor dali. vglavnem meni še sta najbolj všeč bla na začetku oni bol večji ko je mel laptop pa mešalko pa 2 pleyerja(bol podrobno nevem opisat, kolko sn vido ko sem po glasbene hodo, pa poškilo malo ta :D ), vrto je bol dens hauz, pa dado(njega se edino spomnim po imenu, ke tu ko je reklama gor bla smo te parkrat lih tam bli). drugac, pa ce se res zapira mi je zlo zal, definitivno so se trudli po svojih najboljsih moceh, kot se spartakus, cuba pa ostali vasi klubi po murski. venrar nemorem mimo obcutka, da jih od samega zacetka niste najbolj marali in ste na nek nacin namerno bojkotirali... ta forum in komentarji pri vseh dogodkih so bli "lep" obraz dejanske scene. kot, da kdor ni od tam ni dobrodosel izpadlo. skoda no.
RIP :(
Na jutubu sn našo neke posnetke. Morn priznate ke to nej zgleda slabo...
super li de naprej obratoval,vendar pod drugim lastnikom verjetno
Dajte v ms nikšno pravo diskoteko kot se spodobi. poglejet samo kaj imajo v mb in lj, tukaj v ms pa ni nič pametnega za mlade.
podpis
Spartacus...najboljša zabava v mestu! :)
meni se pa zdi ka diskoteke na splošno zamirajo. Ka še v ms ide so tej kafiče. Zadnja dobra žurka ka se mi je vidla je bila v spartacuse kda je bila otvoritev nove sobotainfo strani pa še te je bil z lj cvetličarne dj, po moje je to problem ka nega dobrih dj (ali vrtijo muziko iz pantiveka ale je pa čist neka x, ka sploj ne gučin o katastrofe dj-ja v super lije ove z očalame, male). Sicer pa ge pogrešan slavne dneve oxigena (gabry ponte, gigi d`agostino, cascada) pa tude če je nej skupine bilo je bila vrede muzka ale ka če zdaj vse nika vrag pobira.
Glede na to da vlada vsesplošna recesija, je ziher da majo težave vsi odprti lokali. Če mislite da je v gostinstvu rožnato, se motite. Sicer pa kaj ste čakali, da bomo zastonj popivali, ali zastonj prišli na koncerte? Zavedajmo se, da vsi ti party-ji, ki jih imajo Spartacus, pa vsi ostali pomenijo vabilo za nas vse. Če se odzovemo, bodo kaj zaslužili, drugače pa ne. Vsi, ki majo odprt bilokakšen lokal se trudijo, ker drugače ne bi bili na trgu ponudbe, vsak pa ma svoj okus. Pa vsi, ki tako zelo znate kritizirati sploh veste koliko košta oprema lokalov, ki jih potem tako kritično znamo oceniti??? Mislim, da mi nihče ne bo zameril, če bom rekla, da mi je "Super Li" bil všeč. Pa moja družba tudi zahaja v druge lokale...Vem pa, da je veliko mladih imelo rado ta stil...Pa ne biti tako "žleht", bo za kako mesec, leto zapiral spet kdo drug...sicer pa tudi kdo od nas nosi prazno denarnico. Jaz pa vem, da bo Super li kje drugje preživel!Je pa to naše Prekmurje malo premajno, da bi bili vsi lokali polni in maksimalno živeli. Se strinjate? Je pa bilo veliko zabave v Super li ju, tak da ne mislit da jo ma samo Spartakus, moja družba se zabava vsepovsod...in rek, da "kako si narediš tako maš", drži...
Ajda glej ge san za dober dogodek pripravljena plačati, pa niti ne čakam da se bom tam zastonj napila, voda ni draga :) Pa tudi super li ni bil slab smo tudi žurali samo kaj če tak dj da te mine, spodbuja pijančevanje, dere se konstantno nekaj. Pa lokali v ms se napolnijo komaj ob 11 oz. ob polnoči.
tau ja! spartacus .. nega baukšoga! ;)
Vidim "rooskie", ka be midve lahko kdaj pile vodo za šankom Super Lija, ka še neka v denarnici je za dober žur. Pa tudi pozitivno debato znaš voditi.
Ja, če de pa Super Li rejsan ven odišo od Mešiča, pa v ton časi Mešič pitanje če koga dobi v tou halo. Ja sicer pa enin je glavno ka veeelko najemnino pokaserajo, nej važno na kakši način. Što pa telko sploj ma?Mešič je že tuj se probo, pa je nej šlo. Sicer pa, gnes den starši komaj deco šolajo, pa položnice plačuvlejo, ge pa je žepnina???
:) Neka bokšoga pravi Ninchy...ah znaš ka punca, boš mogla v življenji še kaj sprobati...nej samo, ka čakaš, ka ti štoj drobiž not siple v denarnico...
vne se znapigeš pa te za 1 pivo že maš:D
pa nej je tau mešič za par let v najem dal superlije??? ker dvomen ka je mešič tau šel preurejat. V sobote resno skoro nika nega za mladino. Samo ne ven kakšen diskač bi sploj šel v ms.
Ajda večino pijem vodo, keš za kakšen martini se pa skoz najde :) Če smo se mij kak mladež ščele napite smo šli v parka z mercatorovo rdečko pa akcija. Zdaj se mi pa več mačka naslednji dan ne da prenašate, pa družba se je menjala, zdaj ka mamo prej malo več v glave (beri smo par let čez punoletnost) smo gor prišle ka se lejko trezen praf super maš, če je družba ok:))
Disko bi laufo, če bi bil kvaliteten. Ka vse pod to spada, pa pač tistin, keri so se spravili k tomi projekti, neje glih jasno oz. se nasploh spravili k tomi napačne osebe. No, ja; vsaj probali so. Drujgi niti ne probajo spelati kakšo zadevo v korist mladine ... pa dobro, spelati je preostri očitek, ker navsezadnje sakši nema keša za investicijo, pa niti rojeni je nej za to. Ali ka bi se keri potrujdo ... dal konstruktivne predloge, približek idejnih zasnov, itd. Nika. Samo bi vsi neka meli, pa še sami nevejte ka točno.
V Soboti ti fali kvaliteten disko pa nešče, ka bi organizejro koncerte komercialnih rock bandof, kak je bil to Mešič. Verjetno si mislila to. Ka pa nega za mladino nič, pa je čisti trivialni crap.
što jen pa kriv ka tričetrt soboškeh dečkov ma prepoved:D...aja spartacus pa itak...najbolši soused:Dhehe;)
Bogo to vse skup ja :/ v ms ok še nabolj valda gre spartacus kar pa niti diskoteka ni. diskoteka je le super li in če se to zapre diskoteke dejansko ni.
Se bo že našlo kaj boljšega mogoče kdo z novo idejo pa ko bodo časi boljši bo šlo! :)
Ne me sedaj grajat a vseeno edina prava DISKOTEKA tu okoli je bila Sfing's neglede na vse ostale kritike je bila glasba taprava, dji odlični zabave pa tudi domišljene ter reklama na nivoju! Mislim da če se kdo na ta način spravi delat v murski bi tadeva laufala, če je nam uspelo spravit ogromno ljudi tja "bogu za hrbet" bo tu to še lažje saj je to navsezadnje pomurska metropola :)
lp!
qbase - glavno da mamo MCM ja :P to pa tura ;)
nika.. pred policijo mo odle pit:D
neooo tocno tau san mislila, san se prej malo nerodno izrazila. Recimo ge spostujen delo ekipe ka skrbi za mikk v grade ale mene taksa scena ne sede. Sama ideja je pa fenomelna.
Pa mesic je mel puno dvorano kda so bili dobre koncerte.
Najvecje problem je, ka nega cloveka ka bi se znal ite. Ce bi nisce tau znal furate ka ove furajo v fiksincaj garanterano ka bi bilo puno tude v ms.
Vidim, ka je debata dobro naravnana. Fajn tou. Povem vam ka v Fikšincaj žal tuj nej tou tou.Včasik je pa bilou. Vsaka čast, jim je pa mladina fajn odila, pa mela kama iti. No, znate pa ka je v Beltincaj tudi laufalo...ka pa zaj? Če se je prav čulo, je pogodba bila za leto dni z Mešičom?!!! Ali? No in ka tou pomeni???
Ja, ja Mešiči če bi tak laufalo, bi san kasero, pa je nej...rajši je drugoga namočo. Sicer pa Mešič naj tan svoje cigle sklada, ka tou njemi itak najbokše ide, pa še za tou je predragi, ka se da pri konkurenci falej pa bokše nareti. Znate ka de se še marsikaj zvedlo. Čas de svoje pokazo, nej?
V MS se zadnje čase raja razgibi, malo na drink, malo po kakših tekmah, malo na kakšo lokalno ali celo privat fešto....samo ka je falej...če se pa čaka ger gužva, ali ka de puno pa je nikjer nej. Žal, premali smo...ka bi za se laufalo...
Prav maš rooskie, pride čas, ka se zabavaš bokše brez ka si totalno pijen...
Včasi so lidgej odili v beltince pa fikšince zato,ka je nej bilo unisexa,cuboja,spartacusa,....zaj pa vse maš v Sobote,ka boš se bogi za hrbet v fikšince pelo.Fikšince so bile nekda daleč najbokše tu okoli zadnji par let pa samo še bleda senca...z izjemo kakši malo bokši party-jov;keri pa so bili sila redki.
unisex,cubbo ipd. to so nej diskoteke to so kafiče. poglednete se kakšne diskoteke majo v mb in lj. tao je tisto pravo in toga v ms nega. trbej eden prave disko v pomurje ge de se pokalo spune in ge bos se lejko "odlopo".
če pa gnesden ode samo -18 mladina v te jih pa nikan ne pistijo.. mislen ka je superli edini tak bio ka so lejko not prišle.
Pa zdaj sploh smejo mladoletne v disko? Kelko se ge spomnen so en čas v oxije mladoletnen osebne krej pobrale pa so mogle do polnoči ven prite (seveda je bil velke bum ker jin osebnoga dokumenta nebi smele krej vzete).
Glede diskačov v ms: de baukše, de se že nišče mlade ale pa stare geno, z eno dobro idejo pa de laufalo. Nemreš čakate ka de ti neka šlo če nika not ne vložeš, pa si misleš, eh vepa en plac pa enga dj pa de to šlo.
prej ka malo ven iz teme odiden: Ajda mešič je nan tlakovec delo, pa en most, pa ti poven ka čiglij je drage je super napravo, ka do zdaj je že eni par idiotov dol z ceste prinas zletelo pa je še nikome nej uspelo nej mosta za dovoz premeknite pa nite tlakovca nej :)))
Glede mladoletnih v discotekah določa zakon in ga je vredno prešteti, seveda če se tiče starša, pa tudi upravljalci disotek tou dobro znajo, ka vse tou nadzoruje ustrezna inšpekcija. Osebni dokument si dolžan pokazati, ne sme pa ti ga nihče odvzeti. Zakoj pa takši način da se poberejo osebni dokumenti...ja no, verjetno je bil tou instrument kontrole. Sicer pa če so ustrezni organi takrat nej odreagirali, pa je "2 vprašanje".
Za dovoze mislin ka je nej Mešič odgovoren. Statika pa trpežnost sta ziher preračunana, ka če bi se most podro, bi bil kriv nekdo drug. Me pa veseli, da maš fajn tlakovano in si zadovoljna R.. Misliš da so vsi zadovoljni?
Meni osebno bi pasalo ka bi se seposedik dogajalo tak kak ges ščen, ali nejde tou, nemre biti se po mojen. Sicer pa v vsakon vrti bi drugačno vreme bilou, če bi leko saki zapovidavo. Zaj de tak se puno odvijalo, pa mo vidli kama mo odili. Pa zanima me kak letos na "soboških dnevaj" bou...???
Tak neo ja..Glavno ka man ge do MCM-ma 20 minut... :D drugi nan nej trbej. Najbližja diskoteka mi je bokša od vseh slovenskih edino ambasado ve pistimo (čegli tan streja püšča, samo ma pa goste dobre :D)... resno ka škoda sfingsa ka je bil zdaj edina diskoteka v pomurji.edina slabost sfingsa je oddaljenost od večjoga mestnoga središča ( ms).. što pa pravi ka je spartakus(in podobni kafiči) dikoteka za njega... pa tuj dobro samo te tej človek nej vido še v življenji kak diskoteka ve vidi ali pa ma malo pojme zmešane.
Spartakus je kafič gli tak kak , cubo, unisex , caffe park , ipd... v tej lokale ge ponavadi iden na kavico ali pa na kakšno pivičko kda je vroče...če takši lokali zadostujejo vašin potreban po zabavi, svaka van čast samo dale uživajte, neman nika proti... Žurat se pa ide za moje pojme v diskoteko ka je odprta samo ob večerih oz. ob vikendih (v avstriji tudi 4 dni v tedni), ge ide not od 400 - 8000 lidij, ge se vrtij elektronska glasba (minimal, house, techno, trance, hardstyle, wikipedia ...) , ge rolajo dobri dj-ji (dj is not a jukebox- vsaj v pravi diskoteki nej), ge so laser showi,svetlobni efekti, itd itd... glede superlija smo pa že svoje pravli... supeli ma že od samih zažetkov svoj koncept zastavleni tak ka ne ustrezaa kriterijem diskoteke.
Od diskoja do betonskih izdelkov....
qbase ma čist prav. Sfings je edina diskoteka v pomurje. Te kafiče v ms majo samo visoke cene pijač in samo gledajo na svoj žep. Vupan, ka bo v sfingse v kratkon pa kaksen dober party z dobro muziko in z dobrimi efekti.
podolski ne bluzi zdaj za sfings club ...... če je tu tema od superlija
drugo neveš kak sfings club ka plačeni si za reklamo :P
qbase se strinjam v celoti s tvojim postom!
po mojen mnenje je edijno napačen odpiralni čas teh kafičev, kar se še prinas v sobote glede nato ka smo mali še pozna telko bole. če bi recimo kafiče zaprli ob 11 zvečer bi se večina potem pomaknila naprej v diskoteko in če bi meli eno takšno konkretno in zriktano (beri brez rjavih zaves iz socializma) bi pomoje fajn laufalo
kot drugič v diskoteke hrvaška glasba in nastopi raznoraznih rvatov v diskoteke ne spadajo! kot tretje pa je pomemben kvaliteten dj ! (beri brez nepotrebnega dretja, in z perfektnim miksanjem) viski strop , ter tematsko oblikovana diskoteka (lep primer je bil novi del v oxigeni)
lp
Tematsko oblikovanje je pomembno! In paša za oči!
v super lije je bil narod tude gda koncerta nej blo, ale neje dugo zdržalo to.. zmes je nej blo naroda al gda so pa bili koncerti je blo puno pa zažigalooo.. če be tej lastnik tak čeden bil nebe tak na velko špilo zai je pa fse zgubo... kak se guzče naj be druge lastnik kupo. sam če de tak kak do zdai teva dva ka sta mela s toga nika nedeee. če pa naček nede mo pa v mb odile v disko:P:P
kak če bi v mb-ji kaj bilau... :D... ge te tematsko oblikovanje... če je vsen gnes den škoda dati za dobroga notranjoga arhitekta ... kao to mij sami malo vkup napravimo.. pa en leseni pult za dj-ja, malo gasilske zavese okoli, za eno disko kruglo še raskeramo... pa ajde mafaj... :D
Glede Superli-ja lahko samo omenim, da sem zelo razučarana bila gda sma s kolegico šle v to discoteko. SMRAD,SMRAD pa še enkrat SMRAD. Bila sem že v marsikateri discoteki ampak to je katastofa kaj sem tan doživela. Sepa kje je tu higienični minimun v kao obnovljeni discoteki!!!
Ka se zaj dogaja z superlijon? San čül ka do ga baje zaprle ale nekaj.. Zna štoj kaj?