SUPER LI

|

Lp.Še enkrat lep pozdrav vsem skupaj. No kot sem že našisal enkrat se lokal odpira 15.1.2010. Če je kdo dj se naj javi. pa tudi natakarice se iščem.Lp.041522501.ALEN

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
alen feus

Lp.Še enkrat lep pozdrav vsem skupaj. No kot sem že našisal enkrat se lokal odpira 15.1.2010. Če je kdo dj se naj javi. pa tudi natakarice se iščem.Lp.041522501.ALEN

alen feus

SE OPROŠČAM NAPAKI.MISLIL SEM NAPISAT: NO KOT SEM ŽE NAPISAL SE ODPIRA LOKAL.SE OPRAVIČUJEM.LP

čemeren

kelko de pijvo, či de več kak 1,50eur te se nemo vidle.

anja rajbar

Super li je najbole beden lokal, vsaj za mene.
Cubo & Spartacus

manhunter05

san veseli za tebej Anja, mogoče do te ednauk pelali vö s sobote....

čemeren

kelko de pijvo san zatou pijtal, ka san še nej bil v superl liji, san pa čul ka so meli zelo visoke cejne pijače prle.

Goran

ne ven zakoj be bil super li beden, če de deloval kak diskoteka, ka de se vrtela muzika kak se spodobi za disko, de to super, ker toga v sobote nega, oz. v prekmurje

gemma

V čen je bila fora ka se je SuperLi zapro pa v čen je fora ka de se ZNOVA odpro?

alen feus

Lp.Najprej vsem skupaj srečno in veselo novo leto 2010. Da še vam enkrat malo napišem o vsem skupaj. V lokalu bosta dva prostora za glasbo. En del bo za starejšo populacijo.en del za mlade.Napisal bi vam mladim, da ce vas je več, če imate svoje zelje, da ni problem.Pridite povejte svoje želje pa bomo skupaj naredili to kaj želite.Lokal se idpira za vas, da bi  vi lahko doživeli kaj želite.Lahko si tud vzamete zase kak dan del lokala kateri bo za mlade,če kaj praznujete ali podobno.Lokal se bo odprl v manjšem obsegu na začetku,ampak bosta dva dela.Tudi za cene vam garantiram da bodo najnižje v mestu,enako hrana.Želimo si da vam ustrežemo in izpolnimo vašim željam kolikor se bo le dalo. Še enkrat srečno novo leto vsem. LP

Primož Zrim

V prekmurje itak primankuje diskotek, saj je le ena! Tako da pozdrav vnovičnemu odprtju! Upam pa na boljšo organizacijo vsega skupaj v drugo!

Lp!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet