Študentsko delo/počitniško delo
Ahoj forumaši.
Zanima me, ali imate kakšno informacijo, kje dobiti kakšno delo za čez počitnice. Razen strežbe! Kje iskati? Recimo, prihajam z zdravstvene smeri, in bi mi prav prišla kakšna delovna izkušnja s tega področja... Mogoče kdo rabi kakšno pomoč na domu? Kako se uštuliti v dom starejših? Bolnico? Seveda kot študentsko delo...
V poštev pridejo tudi druga dela.. Mogoče v kakšni trgovini rabijo pomoč? Knjižnica? Karkoli...?!
Komentarji
Živjo. ;)
Iz izkušenj ti povem, da boš delo v zdravstvu prek oglasov težko dobila. Predlagam ti, da direkt pošlješ nekaj prošenj v domove za ostarele, mogoče bolišnico in počakaš na odgovor. Pa raje jih pošlji kar prek maila, ker boš hitreje prejela odgovor (seveda dodaj svojo tel. številko). Meni se to vsako leto obrestuje, tako da... držim pesti, da tud tebi rata. ;)
Lp L.
Ahoj forumaši.
Zanima me, ali imate kakšno informacijo, kje dobiti kakšno delo za čez počitnice. Razen strežbe! Kje iskati? Recimo, prihajam z zdravstvene smeri, in bi mi prav prišla kakšna delovna izkušnja s tega področja... Mogoče kdo rabi kakšno pomoč na domu? Kako se uštuliti v dom starejših? Bolnico? Seveda kot študentsko delo...
V poštev pridejo tudi druga dela.. Mogoče v kakšni trgovini rabijo pomoč? Knjižnica? Karkoli...?!